• Iustitiae

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Fidelisen skrev 2015-12-23 13:59:36 följande:

    Gravidkollens Gravtest är fruktansvärt sega.

    Samma urin på testen på bilden


    Men den där stickan är inte från graviditetskollen, den ser ut att vara ifrån billiga-tester. Graviditetskollens är gröna.
  • Iustitiae

    Osäker om jag ens haft äl men om jag haft det skulle jag isåfall vara på äl+12 idag och tog detta testet ikväll.. Ser det ut att kunna vara nåt? Jag ser nåt själv men kan ju lika gärna vara spök.

  • Iustitiae
    vanjastina skrev 2016-01-16 22:49:12 följande:

    Jag kan se något, men jag tycker cb gett otroligt mycket spök senaste tiden. Testa med morgonurin när du får chansen, jag hoppas det ökar!! :)


    HCS skrev 2016-01-17 09:39:22 följande:

    Tycker tyvärr att det ser ut som cb s vanliga grå spök numera. Luddiga kanter ist för skarpa ljusblå streck.. :( Har fått så på flera cb sista månaderna..


    Tack för titten! Har också erfarenhet av spök på cb sen tidigare men man vill ju inte sluta hoppas, även om man kanske borde ibland haha.
  • Iustitiae
    HCS skrev 2016-01-17 20:40:40 följande:

    Ser ni något? Inbillar mig säkert.. eller färgrester. Vet inte vilken dag jag är på då cykeln varit konstig denna månad.


    Amen jag ser ju nåt! Hoppas det ökar för dig med. Själv sitter jag nästan på fingrarna för är så ivrig att få testa imorgon haha.
  • Iustitiae
    HCS skrev 2016-01-21 21:24:43 följande:

    Åh ser ni? Kanske bättre bild. Vågar inte hoppas än dock..


    Ser definitivt något på detta! Behöver varken zooma eller kisa eller ens fundera. Nåt är där, hoppas det är starkare imorgon!
  • Iustitiae
    Kjoltyg skrev 2016-01-22 12:00:03 följande:

    Hej! Detta är mitt jungfruinlägg varför jag inte är helt säker på om bilderna kommer fram eller om ens inlägget kommer på plats. Iaf så har kärleken o jag försökt länge att bli gravida. Dock helt utan resultat. Har genom åren haft en rad olika graviditetssymptom som ständigt visat sig vara resultatet av ett starkt önsketänkande. Nu står jag inför frågan om detta RFSU-test är resultat av detsamma & tänkte be er om hjälp. Om bilderna kommer fram ska det vara en bild au natural & en bild med lite ändrad ljudstyrka. Tack till den som ger mig lite återkoppling!


    Grattis! Prova ett Clearblue Plus eller Clearblue Digital imorgon så tror jag garanterat att du får ett tydligt plus.
  • Iustitiae
    Dani84KR skrev 2016-02-11 01:00:50 följande:

    Förlåt får verkligen inte upp bilden ???? ett sista test


    Jag ser alla dina bilder. och du är supergravid! Grattis.
  • Iustitiae

    När man står i badrummet och svär en ramsa och sen "du hade ETT jobb, visa mig två röda eller en röd linje! Inte en röd och en vit!" The typical spök. Blää.

  • Iustitiae
    SecretlyMe skrev 2016-03-16 11:47:52 följande:

    Skriver här enbart i ren frustration. Inte lagt in en enda bild här på flera flera år.

    Men nu undrar jag hur kassa cb blivit egentligen, eller är det svaga plus? Om jag utgår från mitt positiva ältest är jag på äl+16 idag, bim+3. Jag har fortfarande hög temp (kör tempmetoden). Om detta är spök, var fan är min mens? Om det är svaga plus, när kan jag ta ett nytt pålitligt test?

    Första bilden är gårdagens test, andra bilden är lördagens test överst, gårdagens test nederst.


    Cb är värdelösa... Jag har fått klart tydligare "plus" på deras utan att varit gravid. Fått bekräftat med både vul och blodprov att där inte funnits nån graviditet. Har heller inte följts med nån blödning så missfall är liksom uteslutet... Skulle säga helt katastrofala! Var inte länge sen jag satt med hjärtklappning på toaletten i tron om ett svagt plus med samma test men tji fick jag även den gången.

    Har du haft några tempdippar eller liknande som kanske kan tyda på sen implantation? Är detta svaga plus bör du definitivt se en ökning inom bara några dagar nu.

    Du har nämnt i en annan tråd att din lutealfas varierar, kanske är där något hormonbråk i kroppen som gör att mensen lyser med sin frånvaro.

    Jag håller tummarna för dig i alla fall! <3
  • Iustitiae
    Nykär15 skrev 2016-03-17 09:15:06 följande:

    Det är så konstigt då jag själv aldrig nånsin fått spök med nåt test alls. Och har testat många. De gånger de visat minsta lilla har jag varit gravid, annars helt blanka.

    Jag vill inte skrämma upp dig, men har googlat en massa och det finns ju vissa sjukdomar som gör att man kan ha högre hcg i kroppen, och även om man närmar sig klimakteriet så ska det tydligen kunna hända...


    Ja det är underligt. Du har väl haft lite mer tur än jag. Ja nog finns det sjukdomar som gör att man kan få hcg i kroppen men då skulle ju det definitivt upptäckts på blodprov, och mina blodprov på HCG har alltid varit 0 så det är inget jag behöver oroa mig för. Klimakteriet hoppas jag då inte är på g ännu, blir 21 i år haha.
  • Iustitiae
    emelieB skrev 2016-03-26 19:55:00 följande:

    Fick en knäpp och bröt upp ett CB digitalt. Någon annan som gjort detta någon gång? Visas alltid tre streck?


    Ja det finns alltid tre streck på de oavsett om en är gravid eller ej. :-/
  • Iustitiae
    Mamsterbabe skrev 2016-03-26 22:11:48 följande:

    Behöver er expertis!

    Har pco så har inte äl varje månad, hade förra månaden så antog att jag inte skulle ha det denna månaden.

    Tog ett äl-test igår som var negativt, tog ett alldeles nyss och blir lite osäker på om det är positivt?

    Vad tror ni?

    Det understa är från igår och det övre från nu ikväll. Enligt en menskalender-app ska jag ha äl nu så det vore ju underbart om det är så! Vi hade sex igår och i förrgår, bör vi köra ikväll med?


    Testet är inte positivt men kanske imorgon eller om några dagar. Ligg på i vilket fall! Håller tummarna.
  • Iustitiae
    Hastis skrev 2016-03-29 10:42:09 följande:

    Hjälp igen !! Gjort ett test som blev positivt den 26/3 och fick detta nu... Enligt cb bilden så är det ju 1-2 v om det finns streck på high sensitive remsan. Hur tolkar jag detta???


    Förstår inte? Vad sa det digitala på displayen? Man ska aldrig öppna de digitala testen för de går inte att läsa av och tolka med bara blicken, det finns alltid tre streck på dessa remsor oavsett om en är gravid eller ej. Men om du fått ett positivt innan och detta är negativt så kan det vara så att du testar tidigt och det digitala inte kan "läsa av" ännu.
  • Iustitiae
    Kimros skrev 2016-03-30 12:08:08 följande:

    Hej

    Min sambo och jag genomgår IVF. Hon har "schemalagts" att göra ett test imorgon. För 4 dagar sedan så fick vi ett väldigt svagt streck. Idag gjorde hon ett nytt text och fick ett tydligare streck (se bild) , men fortfarande inte önskvärt starkt.

    Hur tolkar ni strecket? Är det ett tecken på något man borde vara orolig för?


    Ni väntar barn! Stort grattis. Oroa er inte för något pga styrkan på testet, två streck är ett positivt oavsett styrka och mig veterligen så ser det där jättefint ut!
  • Iustitiae

    Hej!

    Jag har funderat ett tag... för två veckor sen tog jag ett test som jag tittade på efter tre minuter och jag tyckte jag skymta något men inget som jag egentligen kunde se, tänkte att det var väl önsketänkande! Eller nåt i den stilen. Jag la undan testet och dagen efter tittade jag på det och såg ett svagt men fullt synligt streck! Kan det bli så efter tiden gått ut eller kan jag faktiskt ha skymtat något på riktigt? Min mens är supersen, 25 dagar för att va exakt... men jag har pcos och varit väldigt oregelbunden tidigare men har dock varit regelbunden hela det här året då jag gått ner 25kg. Jag ska testa mig snart igen och få saken klar men vill ändå höra om testet om det kan bli streck sådär efter tiden gått ut utan att man är gravid hehe

  • Iustitiae
    lilaemma skrev 2017-07-23 06:14:19 följande:

    Ja, det kan bli streck efter att tiden gått ut, men det är också så att svagt positiva tester brukar synas starkare när de torkat. Gör ett nytt test! :)


    Tack för svar! Ska testa snart
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester