• LillaPyret

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Här kommer mitt morgontest! Jag ser ett svagt streck när jag tittar på de och även på bilden i mobilen....MEN när den hamna i datorn så tyckte jag strecket nästan försvann! Vill gärna ha andra ögon på detta också så jag inte ser i syne eller något! Någon som kanske kan redigera bilden? Mitt photoshop fungerar inte längre och vill inte redigera med Instagram för då ploppar de ju upp på fb direkt :O

    Och jag ser knappt strecket såhär men i mobilen syns de bättre! Kan ju lika gärna va ett spökstreck!  

     
  • LillaPyret

    De syns bättre från mobil faktiskt och när jag tittar på de när jag håller i de! Men jag ska vänta några dagar och sen ta ett test till :) har ju några i lager här hemma :)

  • LillaPyret

    Tack..jag skakar som fasen här hemma...är helt mållös! :O Och dessutom ensam hemma! Sambon slutar 15 och jag börjar 16 så vi möts bara i dörren och sen är jag inte hemma förrän efter 22.00 ikväll! Men jag har en liten present till honom :)

  • LillaPyret

    Fröken Catrin: Jag fick ett sånt svagt streck igår och idag när jag tog ett CB plus så blev strecket ännu starkare :O Så testa med ett CB plus. Tog även ett digitalt idag som visade "gravid 1-2" :)

  • LillaPyret

    Tess26: Jag har känt av stor irritation mot min sambo! Vill inte ha honom nära ibland! Fick veta igår att jag är gravid och det förklarade mitt humör och varför jag va som jag va! Så mina hormoner är verkligen vääldigt påverkande just nu! Men igår gjorde han mig glad genom att ha fixat här hemma :)

  • LillaPyret

    Det översta testet är från Testlagret. Man kan ana ett väääääldigt ljusrosa streck men det är knappt synligt! När jag gjorde detta testet hade jag hållt mig i över 12tim



    Detta "CB plus" tog jag inte på morgonurin. Jag va helt inställd på att inte testa igår men då peppade Viochdu mig till att testa så detta testet tog jag ca 1-1½tim från morgonkissningen och det va de lodräta strecket som dök upp först på testet innan de vågräta kom.


    För att va helt säker så tog jag detta testet ungefär 2-2½tim efter att jag hade tagit de första CB. Här hade jag även hunnit dricka lite men de reagerade ändå!


    Får man vääääldigt svagt på vanliga stickor eller knappt något alls...ta ett CB test. Jag hade aldrig kunnat tro att jag va gravid om jag inte hade haft mina CB-test hemma. Man kan ju även köpa dem online om man inte vill eller kan ta sig till affären :) Mina köpte jag online och de kom hem på 2-3 dagar i en diskret förpackning! :)  
  • LillaPyret
    viochdu skrev 2012-10-16 08:58:30 följande:
    Knasten: jag ser. Lilla pyrets lversta test från tl är det hon tog på morgonen. Sen tog hon cb.

    De från testlagret tog jag i söndags morse :) CB testen igår :) Men jag hade hållt mig vääääääldigt länge inför testlagret-testet och inför CB hade jag hållt mig en timme typ :)
  • LillaPyret
    jessie13 skrev 2012-10-16 09:11:33 följande:
    Är era billiga tester från testlagret som ni inte tycker är bra eller är dom väldigt känsliga?
    Beställde ett pack igår....
    jag köpte från testlagret! Som du ser på mina bilder jag la upp så syns knappt strecket medans jag på CB fick plus direkt! Så jag rekomenderar att om man får ett streck som man ser lite av men man vet inte riktigt vad man ser så köp cb :) Dom går också att köpa online :D
  • LillaPyret

    Inför testlagrets test så hade jag inte varit på toa sen typ 22 på kvällen och detta testet tog jag vid 09.00 i söndags morse!

    Men CB testen tog jag inte på morgonurin! Jag hade varit på toa och sen höll jag mig i ungefär 1,5tim för jag gick till och från affären innan jag testade :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester