• Staffelove

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    SOFIA 12310 jag tycker mig se något svagt/skuggigt streck i mitten;) tror på att det kommer bli ett plus

  • Staffelove

    Jag har också fått streck med Aco preg två styckna och ett streck från Apotekrts hjärta och en vecka senare blankt test så litar inte på dessa tester.

  • Staffelove

    Behöver hjälp nu blir tokig på min kropp så fort jag tar test med stavar så får jag sjukt svaga streck får ni andra så också? Då hoppas man ju lite men nu borde strecket vara starkt då jag har BIM på söndag. Jag provade också testlagrets sticka såg inget på den:(

  • Staffelove

    Ja precis det e det som är konstigt så fort jag använder stavar så får jag svaga streck och därför fortsatt att testa mig.

  • Staffelove

    Ingen Mens har ännu kommit, känner inte av någon Stark mensvärk heller har haft molande värk som kommer och går sedan ÄL men fortfarande inget på Stickan, brukar alltid få mensen för tidigt och mycket syntomer innan. Bättre att den kommer en att den håller på och strular. Behövde gnälla av mig lite.

  • Staffelove

    Hej Tjejer jag har en liten fråga märker ni någon skillnad på flytningar innan Mensen kommer? jag har fått som Tjockt slem geleaktiga gult när jag gått på toa minns inte att jag haft så förut. Hoppas ni inte tycker jag e knäpp som frågar detta.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester