• SJLN

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Louise_88 skrev 2015-04-11 08:53:27 följande:

    Tack! Gick inte att se texten på bilden så jag googlade fram den och läste istället. Jag litar självklart inte på att det är positivt när det står icke gravid, men jag tror att möjligheten finns. Det är även ett streck på andra stickan. Var jag inte gravid borde det väl inte vara några streck alls utöver kontrollstrecket? Jag vet inte när jag har bim, jag har inte haft någon mens efter senaste missfallet. :)

    Är det någon här som tagit cb digitalt och det inte funnits några streck alls inuti, utöver kontrollstrecket?


    Jag tror att du kan räkna missfallet som mens och sen räkna din ÄL på de viset. Så har de funkat för mig. Har 16 dagar från mens till ÄL och efter mina missfall har ÄL kommit även 16 dagar från första blödningsdagen av missfallen[/quote]

    Det var mitt andra missfall, efter mitt första missfall kom mensen på dag 57 istället för 36 som den brukar. Så det innebär att efter förra missfallet hade jag ägglossning runt dag 44, vilket skulle motsvara idag den här gången. Men idag är tappen stängd och har inga ÄL-flytningar. Jag får helt enkelt bara vänta och se vad som händer :)
  • SJLN
    myr skrev 2015-04-11 09:12:24 följande:

    Måste tipsa om gravidkollens teststickor de visade ett svagt svagt streck när jag var gravid på bim -6. Och ökade varandn dag sen. Jag har aldrig någonsin fått ens ens liten skugga innan när jag har testat på något gravtest.

    Tror inte man ska bryta upp test för att se...


    Nej det är klart man inte SKA bryta upp test och titta inuti, men det är ju helt klart spännande att se hur det ser ut ändå. Jag kör också på graviditetskollens stickor och har aldrig förut fått spökstreck på dem utan så fort det varit minsta lilla antydan till streck så har jag varit gravid. Men nu har de varit lika svagt streck i 5 dagar så jag funderar på om jag fått en dålig omgång av stickor som ger spök. Kanske skulle be sambon kissa på en ^^
  • SJLN
    minafunderingar skrev 2015-04-11 11:00:58 följande:

    Tack! Tck! Ringer på måndag. Är tydligen i v 1-2 enligt cb


    1-2 på clearblue innebär att befruktningen skedde för 1-2 veckor sedan, då är du i vecka 3-4 :)
  • SJLN
    minafunderingar skrev 2015-04-11 11:00:58 följande:

    Tack! Tck! Ringer på måndag. Är tydligen i v 1-2 enligt cb


    Och GRATTIS såklart!
  • SJLN
    minafunderingar skrev 2015-04-11 11:43:32 följande:

    Är de sant? I så fall stämmer ju allt. Tack så mycket allihop för alla bra svar!


    Ja helt sant, kika i instruktionerna så står det där också
  • SJLN
    jaksu skrev 2015-04-14 22:49:50 följande:

    Åh :) önskar bara att strecken kan bli starkare någon gång! Dock läst att vissa (kanske väldigt ovanligt) aldrig får riktigt starka streck. Ska till BM 27e, då får man svart på vitt :) på alla test jag tagit har jag iallafall fått svaga streck/plus och alla kan ju omöjligt vara spök (är lite av en testmissbrukare :D). Vire helt fantastiskt om det skulle vara något nu, försökt i över 1 år :D


    Jag har fått spök på alla mina graviditetskollen-tester från senaste bunten jag fick hem, samma tillverkningsdatum som dina, och har aldrig fått på deras förut. MEN mina spök var inte lika starka som ditt test. Så jag tror ditt är positivt! :)
  • SJLN
    jaksu skrev 2015-04-15 09:00:50 följande:

    Jaså?? Så himla trist att det ska bli så! Jag har även tagit några CB, på de syns det starkare tycker jag, får se vad tiden har att avgöra. Så jobbigt att vänta bara :)  Hoppas du lyckas snart!!


    Jag håller framförallt tummarna för att jag får behålla det nästa gång
  • SJLN
    Iustitiae skrev 2015-04-15 12:54:18 följande:

    Ni som haft spök på testlagrets stickor, vad har de haft för LOT nummer? Någon med LOT nummer från 2015?


    Ja 20150130, spök på hela bunten
  • SJLN
    Iustitiae skrev 2015-04-15 19:26:48 följande:

    Har 150127, testat två gånger idag och fått svagt, svagt. Är rosa men vet att många fått rosa spök/falska plus på flera LOT nummer. Är säkert spök dessa med.


    Vi får hålla tummarna för att det inte är spök då :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester