Inlägg från: Villhabarn29 |Visa alla inlägg
  • Villhabarn29

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pipam skrev 2015-12-22 07:00:30 följande:

    Blir inte klok! Har inga billiga testet kvar (som visat lite lite starkare varje dag sedan in lördags) och idag tog jag bara ett CB pluss. Ser någonting men känns som det är så testet ser ut eller? Såg likadant ut igår inom testtiden, när det torkat blev det ett tydligt pluss.

    Vad tror ni? Hoppet ute? (Borde det inte ökat sedan igår?) ser ni något ens på dagens?


    Sådär har mina också sett ut. Jag fick ju som sagt "gravid 1-2" först igår bim -1. Jag blev också orolig. Fick "icke gravid" i söndags. Mina cb har ökat väldigt sakta. Ibland blir man så otålig att man bara söker fel. Chilla och ta ett digitalt på typ bim+1. Lycka till! <3
  • Villhabarn29
    Tjjjjolahopp skrev 2015-12-22 06:33:08 följande:

    Testade med morgonurin nu, blå sticka från testlagret och röd från RFSU. Nu vågar jag kanske tro på det va...?


    Grattis! Du är gravid:)
  • Villhabarn29
    frestelsen skrev 2015-12-22 07:24:49 följande:

    Ska du testa ofta är de dyra. Rfsu är test som visar sent. Men tyvärr är ju alla test så att de kan ge tendens till gråa spök. För att va helt säker och innte behöva kolla efter streck är ju cb digital. Den säger gravid eller inte gravid samt mäter från tidaga nivåerav hcg. Den ska du kunna ta ca 4 dagar innan mens:)


    Mitt digitala gav positivt först igår bim-1. Negativt bim-3 men hade nog väntat för kort tid mellan toabesöken;) Nu sitter jag här med bim idag och är lite rädd. Men håller tummarna.
  • Villhabarn29

    Hej alla bebissugna! Jag vill bara ge er ett varmt råd om att inte testa för tidigt. Jag plussade ju förra veckan innan passerad bim. Inatt bim +1 fick jag en stor blödning och fortsätter blöda, samt mensvärk. Jag blev såklart orolig och åkte till akuten som sa att det fanns stor chans att det inte blev något denna månad. Blod tidigt i graviditet kan vara okej, men inte så här. Min fina julklapp togs snabbt ifrån mig och det är sjukt hur mycket kärlek man hinner bygga upp på ett par dagar. Lycka till allihopa och ta hand om er!

  • Villhabarn29
    Pipam skrev 2015-12-24 13:01:47 följande:

    Största kramen! Mina svaga pluss resulterade i en jätteblödning också igår så jag har antingen haft fel på mina test eller så är det ett tidigt MF också!

    Jag kommer aldrig mer testa innan BIM, om någonsin alls igen. Kommer vilja ta blodprov.

    Nytt försök 2016....


    Stor kram till dig med! Dagen innan bim sa mitt digitala "gravid 1-2". Jag håller med dig, aldrig innan bim igen. Det är absolut inte värt det.
  • Villhabarn29

    Hej! Gällande cb äl-tester: Vad hade ni förlitat er mest på? Ett cb med dubbel indikator som visar fast smiley, eller ett negativt vanligt cb? Jag fick fast smiley idag, men negativt cb. Vet ju att den med dubbel indikerar två hormoner.

  • Villhabarn29
    Nilsanna skrev 2016-01-06 11:35:51 följande:

    Översta testet är ÄL +5 (jag är osäker på exakt när jag fick min ÄL)

    Nedersta testet är från imorse ÄL+8. Beräknad BIM 12/1.

    Tolkar detta som att dagens test är negativ och att det översta testet var endast spöksträck. Testerna som jag har använt är CB Plus

    Denna långa vääääääntan!


    Två tydliga spök på cb känns långsökt :) Men testa om några dagar. Det ökar ju snabbt i början så om det är något bör det öka.
  • Villhabarn29
    Jessima skrev 2016-01-07 18:40:21 följande:

    Så otroligt glad! Ska ha mens imorgon eller på lördag och testade nu direkt när jag kom hem från jobbet. Har inga symtom alls förutom lite mensvärk till och från. Hade dock en liten liten ljusrosa flytning den 30 dec, så hade mina misstankar vad det kunde va :D

    Ser lovande ut va?


    Stort grattis!
  • Villhabarn29
    HCS skrev 2016-01-13 19:13:32 följande:

    Blev skitnervös nu! Tog ett cb bara för att dom ändå kommit med posten idag. Hållit mig ett par timmar. Syns det? (Fler bilder på bloggen)


    Jag håller alla tummar och tår för dig nu!
  • Villhabarn29
    salamandraa skrev 2016-01-14 14:20:24 följande:

    Övre bim+2 och nedre idag bim+5 :)


    Det nedersta ser positivt ur Håller tummarna!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester