Inlägg från: Villhabarn29 |Visa alla inlägg
  • Villhabarn29

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    GästenT skrev 2016-02-18 08:36:37 följande:

    Haha! Jag älskar testnarkomaner. Tror jag har tendenser till det själv!

    Nej det är faktiskt ett vanligt test från billiga-tester. Här är en tydligare bild.

    Någonting är ju där, men frågan är om det är äkta eller spök!

    Visst hade du ett testa tidigt? Finns dom på apotek?


    Precis. Jag har fått spök fast på clearblue tidigare. Jag köpte mitt på macken;) Det kliade i fingrarna. Rfsu testa tidigt. Finns på vissa Apotek. Annars kan predictor early finnas:)

    Vi har något på våra test. Haha. Spännande! Och idag ska man kunna fokusera på att jobba;)
  • Villhabarn29
    frestelsen skrev 2016-02-18 14:27:41 följande:

    Japp o tror du är gravid o kan ta ett digitalt om nån dag:)


    Åh spännande. . Idag har det kommit lite fuffens tecken i magen^^
  • Villhabarn29

    Ett skepp kommer lastat med... en gravid (bim söndag) :) Chockad? Japp! Har endast haft en cykel mellan mitt tidiga mf vid jul. Den här gången gör det inte ont som det gjorde då, men jag måste låta det gå några veckor för att tro. Tack alla ni som försökt tyda mina svaga i veckan! Nu håller jag tummarna för er. Ett tips till er som försöker är att inte bara försöka på dagen för ägglossning utan dagarna innan. Jag hade endast sex en-två dagar innan äl nu och endast en gång. PS. Jag vet att testet inte är skarpt men det finns ju.

  • Villhabarn29
    StoraA skrev 2016-02-19 08:00:12 följande:

    Såhär kan en kemisk graviditet (väldigt tidigt missfall) te sig i testvärlden..


    Är du säker? Är de inte bara tagna på olika tidpunkter? Skickar en kram.
  • Villhabarn29

    Åh jag förstår verkligen din oro <3 Jag hade obehag/stick som gjorde ont på höger sida hela veckan. Det skavde i magen och jag ville inte ens sitta och jobba eller sova på mage. På bim-1 kom en bloddroppe. På bim kom blodlytning, samma dagen efter. På bim+2 fick jag mycket värk, värre än mensvärk. Åkte in akut och hcg var i princip obefintligt. Jag blödde extremt mycket med slem. Från äl+10 till dag före bim hade jag ingen hcg - ökning och det kändes fel.

    Om du är orolig, ring mödravården och förklara och be dem ta blod - hcg. Vi betalar dyr skatt och jag tycker det är vår rätt. Jag skickar tusen kramar till dig och vet vad du går igenom. <3

  • Villhabarn29
    AnnieLii skrev 2016-02-19 08:18:01 följande:

    Godmorgon! :) ja jag set ett sträck, det är likadant som jag fick omkring Bim -2/+2 .. Som sedan blev lite starkare men har ej testat mig sen dess. Bim + 5/+3 idag. Jag har en fråga till dig,igår kväll fick jag panik o trodde jag hade fått missfall, undrar fortfarande. Jag beklagar för dig, och undrar samtidigt hur det började? Jag har varit jätte orolig pga mina svaga pluss (4 st) och inte vågat vara fullt glad, sedan så igår kväll hade jag haft likadant molvärk jag har vid mens i ryggen, och fick molvärk också i tjejmagen. Det kom en blödning när jag va på toa som va flytningsblandat, men endå så att jag blev orolig. Ungefär lika mkt som ett plommon några gånger som jah torkade mig, sedan hälften så lite. Va beredd på smärtor inatt men som helt normalt p har ej ont nu o ingen direkt molvärk förutom lite känningar i rygg. Men de va likadant i morse dock mer av en ljusrosa/gul flytning o en lite sånt i trosan. Vad tror du? Är tacksam för dina spekulationer då jag hade svårt o sova pga oron.. Men man kan bara vänta jag vet. :)


    Se ovan. :)
  • Villhabarn29
    StoraA skrev 2016-02-19 08:21:58 följande:

    Villhabarn29:

    Plussat varje morgon sedan i måndags. Inget plus övrig tid på dagen. Ingen ökning och imorse snarare en minskning. Visste att det var för bra för att vara sant en månad innan IVF.. Enda som händer nu är mest troligt att vi får vänta en extra månad på ivf..


    Åh stackare! Jag ökade inte heller när jag hade mitt tidiga mf. Nu håller jag tummarna för ökning till imorgon. Håller tummarna för dig oavsett om det nu blir naturligt eller via ivf. <3
  • Villhabarn29

    Vilka är era erfarenheter av RFSU testa tidigt? Har ni fått exempelvis starkare plus på test som mäter från högre hcg - nivå ex.25? Har ni fått supersvaga ex. på rfsu testa tidigt men starkare på Clearblue?

  • Villhabarn29
    Irmelin82 skrev 2016-02-20 09:59:34 följande:

    Dagens test, BIM söndag eller måndag. Lika svagt sträck som igår, Blir tokig! Hade ju hoppats på starkare idag. Vet inte vad jag ska tro... 


    Jag är i precis samma läge! Svaga plus och bim imorgon eller måndag. Håller tummarna för oss.
  • Villhabarn29

    Finns det unikum som plussar starkare på kvällen än på morgonen?

  • Villhabarn29

    Men hörn, tänker jag fel nu? Jag hade bim igår. Hur kan CB visa 2-3 veckor?

  • Villhabarn29
    Julia79 skrev 2016-02-22 20:59:03 följande:

    Det stämmer ju, om bim var igår är det ju mer än 2v sen befruktning, alltså 2-3 v sedan :) 1-2 v är ju oftast innan bim och fram till bim.... 2-3 v efter bim :))) Skönt med en sån bekräftelse på graviditeten <3


    Tack snälla för förklaringen. Jag har också nu hunnit läsa mig till det. Blev lite förvirrad bara då jag vid mitt tidiga mf fick1-2 dagen efter bim?, men så här i efterhand förstår jag eftersom hcg sjönk drastiskt då.
  • Villhabarn29
    Enlitentill skrev 2016-02-22 23:11:34 följande:

    Jag fick 1-2 dagen efter bim och är nu i vecka 19 så det varierar nog. Grattis


    Åh vad kul! Grattis till dig! Ja, hcg stiger olika snabbt och fästning/befruktning sker olika tid.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester