• Jezziie

    Intyg från kronofogden

    Nån som vet var man får tag på intyg från kronofogden att man inte har några betalningsanmärkningar?

  • Svar på tråden Intyg från kronofogden
  • Jezziie

    Kanske ska förtydliga mig lite.
    Träffade våra utredare idag och fick en massa papper som ska fixas. Sen fick vi information att  vi ska fixa nått "utdrag" från Kronofogden, dumma jag tänkte ju inte på o fråga vad det ska innehålla, nån som vet?  Är det "skuldfrihetsintyg" det heter eller? Tror jag fått en blackout, trodde jag hade koll på detta.
    Och hur får jag tag i detta intyg, hittar inget på hemsidan. 

    det intyg som man ska ha från försäkringskassan tror jag att jag har koll på.
     Är det rätt intyg, om det gäller om man fått något utbetalsningsbidrag/aktivitetstöd, och om man varit långtidssjukskriven under 10år?    

    Hoppas nån snäll själ kan svara på mina frågor 

  • Jezziie

    Åhh, äntligen nån som svarar. Då ska jag ringa imorgon o be om att få ett sånt. Ska även boka tid för läkarundersökning.
    Supertack för ditt svar hur går det för er?

  • Jezziie

    Ok, Ne det fanns inget på mig heller, så de blev ett tomt papper typ ju.
    Igår var vi på första mötet med dem och då bokade vi in en massa datum då vi ska träffas, så vi startar igång med utredningen på riktigt den 10 oktober.
    Okej, jag tror nog inte djupintervjuerna är så farliga ändå. Hade nog tyckt de varit värre om behövt skriva såndär levnadsberättelse. Skulle ni också ha 3 referenter som var kompisar och hade barn?

  • Jezziie

    Hej. Jo det är så skönt o slippa berättelsen, sitter hellre o blir intervjuad i flera timmar faktiskt. Jo nästan alla våra kompisar har barn, iaf dom vi umgås med, en av våra kompisar ska snart få sitt tredje barn(äldre kompis) typ vilken dag som, har öppnat sig endel men sen går det trögt, hon är beräknad på tisdag. Har frågat henne om hon vill ställa upp för oss o det vill hon sen har vi fått tid för läkarundersökningen,den 5 oktober skriv gärna hur ni upplevde intervjuerna sen, du kan skriva i privat mail om du känner för det.

Svar på tråden Intyg från kronofogden