• Juvantia

    Strattera

    Hej!


    Finns det någon här som har erfarenhet av Strattera?


    Min son ska börja med det på måndag och jag känner mig så tudelad... Har läst så mycket negativt om biverkningar... Han har provat både concerta (fungerade inte så bra) och Ritalin (fungerade jättebra men alldeles för kort tid + att han blir så otroligt speedad när det går ur kroppen).


    Jag tar tacksamt emot råd och erfarenheter om denna medicin!

  • Svar på tråden Strattera
  • Juvantia

    Tack för svar!:)
    Hur gammal är din son?
    Mun har nu tagit medicinen i 3 dagar o jag tycker redan att jag märker skillnad... fast det borde det ju inte eftersom det kan ta upp till 6-8 veckor! Märkte du någon skillnad så snabbt? Han står ju på ritalin 40 + 20 också men hoppas kunna sänka den dosen så småningom.
    Lite biv har han- ont i magen men annars inget! Provade Eye-Q för några år sedan men det gjorde varken till eller från!

  • Juvantia

    Fy, det lät inte roligt! Förstår om man blir rädd! Fick insättningsschemat idag. På måndag höjs dosen till 18 mg. När märkte du av aggressionerna, vid vilken dos? Hur länge höll det i sig?

  • Juvantia

    Tack för att du delar med dig!
    Nu är det 4:e kvällen han tar 10 mg och jag fattar ingenting! Inget tjat när jag stängde av tv, gick o borstade tänderna efter att jag sagt till EN! gång. Jag kan dra hur många exempel som helst. Helt enkelt inget tjat och bråk Morgon var likadan o här brukar det vara som en cirkus morgon och kväll! Törs dock inte ropa något Hej än...

  • Juvantia

    Nu är det ett tag sedan jag skrev o ALLT är uppochner... Skolan fungerar inte alls, allt är kaos inom honom. Frustration, ilska o gråt blandas:(. Känner inte igen honom. Vet någon om det här går över när dosen höjs?

    Hur har det gått för er Christin3? Hur gick det hos läkaren?

Svar på tråden Strattera