Inlägg från: Lindybelindy |Visa alla inlägg
  • Lindybelindy

    Hur funkar det där med kärlek egentligen?

    Hur ser ni på det här med "den riktiga kärleken"?  Ett exempel på första kärleken? I alla kärleksfilmer är det oftast så att den första kärleken är den enda riktiga kärleken. Sen kanske man är borta ifrån varandra i några år men ändå vet man att det är den rätta... Sen får man varandra och lever lyckligt. Alltså att det alltid är den första som är den riktiga kärleken. Eller tror ni att det bara finns en riktig kärlek och den kan man träffa när som helst i livet men att det bara finns "en". Du kanske träffar din riktiga kärlek när du är 80. Men att den finns där. Eller hur tror ni på det där med kärlek? att vi bara lurar oss själva varje gång? Intressant...

  • Svar på tråden Hur funkar det där med kärlek egentligen?
  • Lindybelindy
    Tonårsmamman1 skrev 2011-10-08 11:48:49 följande:
    Intressant fråga. Jag tror att man kan flera "riktiga kärlekar" under sin livstid. Sedan tror jag att det man ser i filmer är väldigt förenklat.
    Ja det i filmer är en drömsyn på hur vi vill att livet ska se ut som med mycket annat. Kanske?
  • Lindybelindy
    Tonårsmamman1 skrev 2011-10-08 12:10:03 följande:
    Jag tror att många människor har för stora förväntningar på många saker ilivet. Bland annat kärleken.
    ja precis för att vi oftast matas med det i exempel filmer.
  • Lindybelindy
    AnnsoPannso skrev 2011-10-08 12:04:26 följande:
    Jag tror man kan träffa rätt person under rätt tid i livet, hade man träffat den personen en tidigare tid eller senare kanske det inte varit rätt.. Likaså att man kan växa ifrån varandra, träffa nya kärlekar osv..
    det där med att man träffar den rätta under rätt tid i livet tror jag mer på. Den teorin om att man träffar "rätt" en gång i livet men under vilken ålder osv vet man inte. Om man haft andra förhållanden som exempel den första kärleken så var det en lärdom i livet med så mycket annat.
  • Lindybelindy
    Tonårsmamman1 skrev 2011-10-08 12:21:58 följande:
    Men det är väl egentligen först när vi ligger på dödsbädden som vi vet vem som var den stora kärleken, eller?

    Och hur ser den riktiga kärleken ut? Vi blir matade med reklam och filmer hela tiden där kärleken är störst av allt. Men i verkligehten så är det inte så enkelt.
    Ja jag brukar tänka vem jag egentligen vill sitta tillsammans med när jag är gammal och döden närmar sig. Vem var man mest trygg med osv... så det kan det mycket väl vara att man kommer på det när man ligger på dödsbädden.
Svar på tråden Hur funkar det där med kärlek egentligen?