• VirusVarning

    Blodförtunnande medicin under graviditeten?

    Jag tog fragmin sprutor under graviditeten. Får jag fler barn blir de desamma. Anledningen är blod-propp när jag var nitton (var inte gravid, åt inga p-medel och hade inga anlag men fick ändå propp. Varöf vet ingen) , de gick bra att ta fragmin. Gjorde lite ont och var läskigt i början att sticka sig själv men efter 2-3 veckor gjorde jag de utan problem. Klart du törs skaffa ett till barn. Kramar om för ängeln. Lycka till!

  • VirusVarning

    bipsibop - De stämmer på mig i alla fall. Förlossningen gick på 4 timmar och 25 min och var en underbar upplevelse .

  • VirusVarning

    krakel - Jaså? , hoppas de stämmer (så personer slipper ha båda delarna under graviditeten) , jag hade och har jätte lågt blod-tryck , fast andra kan ju ha destå högre.´och bra för dom om blodförunnade hjälper.

  • VirusVarning

    Bipsibopp - Hörde att dom skulle låta alla första föderskor få blodförtunnade för att förhindra jobbiga förlossningar, men jag måste erkänna att jag tycker de är ganska dumt. Alltså inte att få lättare förlossning de önskar jag _alla_ men att lägga in mediciner som förtunnar blodet för lättare förlossningar, hmm jag vet inte tycker inte de låter bara. Mediciner ska ju personer som behöver de ta. (enligt mig då)

Svar på tråden Blodförtunnande medicin under graviditeten?