• Anonym (M)

    Det mest sårande någon sagt till er..?

    Jag tror faktiskt att de elakaste kommentarerna kom från min exman som jag precis har skilt mig ifrån..

    Han var alltid väldigt nedlåtande och fick mig att tvivla starkt på mig själv.
    Som tillexempel när jag sökte ett jobb som jag egentligen var överkvalificerad för men har stora kunskaper inom och jag visste att jag skulle göra ett bra jobb. Det var i en specialbutik och jag är 36 så jag hade på känn att jag inte skulle vara intressant i och med att jag kostar en hel del och butiken inte var så stor.

    Min ansökan var tydlig och självsäker på ett bra sätt. 
    Jag bad några vänner och kunniga läsa igenom den och alla gav tummen upp så jag skickade in den. Någon vecka senare gick jag förbi butiken för att se om hon hade läst min ansökan men då satt hon upptagen i anställningsintervju så jag förtod att de hade gått vidare med andra ansökande och jag ringde exet för att beklaga mig lite och fick ett "men hade du inte varit en sån besserwisser hade du fått komma på intervju du också"
    Jag blev jättebesviken men fick sedan bekräftat att de valde bort mig pga kostnaderna.

    Han kunde spotta ur sig massor av elakheter. Att jag var en dålig mamma, att killar bara ville ha mig i säng om de var trevliga, inte att de, som de utgav sig för, ville köpa en tjänst från mig (foto, webb)

    När han bedrog mig sa han att han hade lämnat mig vilken dag som helst för henne och när hon sedan dumpade honom satt han här hemma och klagade över att han hade ångest över att inte bo här längre.
    Han är en tvättäkta idiot som jag är glad över att slippa leva med igen. Tyvärr har vi barn ihop så jag blir ju aldrig av med honom.

Svar på tråden Det mest sårande någon sagt till er..?