• viseversa

    Det mest sårande någon sagt till er..?

    "Flytta på dig.... Din feta sugga." En kille på en krog. Jag var då inta alls speciellt fet men jag stod väl i vägen för "prinsen" när han skulle förbi. Den kommentaren satte sig såå hårt. Han kände inte ens mig.

    "Du är så jävla äcklig" Den elaka killen i min klass i 5an som gillade att tracka på mig. Han fick sig en örfil efter den kommentaren. Jag såg rött och fattade inte att jag vågade ge honom en smäll. Men jag fick väl nog antar jag.

     

  • viseversa

    Jag var på en fest när jag var 15-16 år en kille på festen var lite intresserad av mig. Han satte sig bredvid mig i soffan och höll sig i närheten. Ffter ett tag kom vi in på effekterna av alkoholen vi drack(öl) En kille sa att hans händer domnar luite när han är full. jag sa då att jag domnar i ansiktet och runt läpparna. då skriker denna kille som gillade mig ut i rummet till alla.

    "Öh killar lyssna. Stoppa in kuken i hennes mun när hon är full. Hon kommer ändå inte känna det ha ha"  han trodde väl jag skulle tycka det var lustigt men jag blev såå kränkt och även han fick sig en smäll på kinden där och dåSkäms.

  • viseversa
    Anonym skrev 2011-10-10 17:45:23 följande:
    Satt med min syster och mamma på ett fik.
    Höggravid med första barnet och jättetrött efter flera timmars shoppande. 

    Min syster:

    "Man har ju hört att alla gravida kvinnor är så vackra, men det gäller verkligen inte MIN syster."

    *tårsprut* 
    Men gud vad elakt sagt. Vad svarade du på det? Hur gammal är din syster? 14 eller?
Svar på tråden Det mest sårande någon sagt till er..?