• Leja3

    tjäna pengar på blogg och föräldraledig???

    Har precis startat en blogg och det är verkligen jättekul o pyssla med det då jag e föräldraledig. Men blev så osäker om jag skulle installera funktionen där man kan tjäna pengar på sin blogg, Adsense tror jag att det hette. Nu vet jag att man säkert inte tjänar större summor när man e amatörbloggerska som jag men blev ändå orolig att detta ska redovisas eller räknas som inkomst för minsta lilla man skulle få in som man då måste redovisa till försäkringskassan. Så det inte räknas som fusk sen menar jag...eller tänker jag väldigt långsökt nu? Nån som kan sånt?

  • Svar på tråden tjäna pengar på blogg och föräldraledig???
  • Leja3

    Men om jag precis startat bloggen så dröjer det väl ett tag innan man kan få in pengar. Fast jag gör absolut inte det för pengar utan för att det e kul. Eller ska minsta lilla öre man ev får in redovisas? Det här e ju en hobbyblogg som jag valt att ha annonser i. Hur gör alla som hobbybloggar när de e föräldralediga, stänger de ner bloggen då under tiden de e hemma? Får nog ringa F.K o höra tror jag...

  • Leja3
    Lilith Dark skrev 2011-10-31 15:56:04 följande:
    Google AdSense-annonser visas inte på deklarationen, utan det är upp till den som har annonserna på sin sida att följa gällande skatteregler.
    adsense.google.com/support/bin/answer.py?hl=s... 
    tack för tipset, måste erkänna att jag aldrig läste igenom hela villkorsdelen, det e säkert fler grejer jag har missat att läsa nu, så typiskt mig och bara tacka ja, men tack då vet jag vad som gäller där iaf :).
Svar på tråden tjäna pengar på blogg och föräldraledig???