• JMN

    Bra barnmorska i Umeå

    Hej,
    Jag börjar den här tråden för att få lite tips om bra barnmorskor i Umeå. Det kan kanske verka som en konstig fråga  men under min första graviditet gick jag hos en barnmorska som bara fick mig att känna mig förvirrad och orolig istf lugn och trygg. Nu när vi försöker bli gravida igen så vill jag vara lite mer förberedd på vart jag ska vända mig när det blir dags för inskrivning. Så tips från er som haft en bra barnmorska i Umeå vore toppen. Berätta gärna vilken vårdcentral och ev. namn på den barnmorska ni haft. 

    Jag måste också säga att den här tråden inte är menad som någon kritik till mödravården i Umeå. Jag är övertygad om att Umeås barnmorskor är duktiga, kunniga och gör ettt bra jobb. Jag bara råkade ha oturen att få en barnmorska som inte passade mig vid min första graviditet.
     
    Ha det bra all Umeå mammor (och alla andra för den delen) {#emotions_dlg.flower}
      

  • Svar på tråden Bra barnmorska i Umeå
  • JMN
    Gossow skrev 2011-11-10 19:30:49 följande:
    hallå!

    Jag hade även jag en barnmorska som inte alls passade mig första graviditeten, hon snurrade till allt och tyckte inte att hon kunde svara på något. andra gången och nu tredje gången har jag fått en super trevlig barnmorska på mariehems vårdcentral som heter vivan, hon är hur gullig som hellst tycker jag!!
    Tack så mycket för tippset! Mariehem ligger i näheten så det passar perfekt! Ska kolla om det finns möjlighet att komma dit nästa gång.

    Ha det bra
Svar på tråden Bra barnmorska i Umeå