Inlägg från: Majsan70 |Visa alla inlägg
  • Majsan70

    Hur mycket lägger ni på julklappar till era lite större barn?

    Det varierar en del men cirkus 1500 per barn och alltid lika mycket oavsett ålder. Aldrig att mina barn skulle säga att de fått för lite. Jag hade kunnat ge dem en skokartong med kottar och de hade varit tacksamma efetrsom de lärt sig att det är tanken som räknas.
    Hade jag fått till att mitt barn fått för lite så hade jag dragit ner till nästa år för då hade min tanke inte gått fram till dem.
    Sen får mina ungar ganska mycket julklappar eftersom vi är en stor familj som ju alla köper till dem. Men som sagt de är tacksamma för minsta lilla.

  • Majsan70
    Anonym (Mommy) skrev 2011-11-30 16:30:51 följande:
    Dom har inte riktigt sagt att dom fått för lite rakt ut men antytt, alla andra får och har allt, 15 åringen då inte den yngsta.

    Önska att hon kunde vara nöjd, men vill dra ner i år.
    Då tycker jag att du skall dra ner o klargöra varför.
  • Majsan70
    Anonym skrev 2011-11-30 23:17:03 följande:
    Är det bara jag som tycker att 2000 kr i julklappar(!!!!) till ett barn är at SKOGEN för mycket??

    *chockad*
    Jag tycker inte det är för mycket...OM...det inte är så att barnen ifråga kräver det.  Vissa gånger har vi hamnat både på 2000 och över beroende på vad vi köpt.
    Hade mina ungar däremot börjat kräva dyra julklappar och mycket pengar då hade jag sett det som ett misslyckande från min sida och dragit ner med en förklaring till varför.
Svar på tråden Hur mycket lägger ni på julklappar till era lite större barn?