• annaD88

    fick ett tungt besked=(

    I da va vi på rul å va så himmla glada för att få den lille


    men i stället slutade de me att vi fick veta att bäbis hade ett stort ryggbråck och i och me de hade den också någon skallskada


    ska nu avsluta graviddeten nån da nästa vecka vet inte hur ja ska orka kan inte sluta å gråta


    hur kan man gå vidare efter en sån här händelse någon som har vart i samma sivation


     

  • Svar på tråden fick ett tungt besked=(
  • Miss P71

    Prata med läkaren om de vet en bra psykolog du/ni kan prata med... tråkigt för er...

  • Martiz

    Hej anna!
    Så ledsen att detta drabbar även er, men du ska veta att du är långtifrån ensam. Vi var med om exakt samma sak, ryggmärgsbråck och påverkan på hjärnan, för ca en månad sedan. Det är inte lång tid, men tid hjälper ändå känner i alla fall jag. Sen får man bära med sig detta, så är det. Vill du veta mer om själva avbrytandet, hur det går till eller så, eller något annat så är det bara att maila min inbox. Sen har jag nog inga bra svar på hur man går vidare, är nog tyvärr mitt uppe i det själv med många frågor och funderingar!

    Stor kram.

  • annaD88

    nä vi måste inte avsluta men vi har beslutat oss för de om vi inte gör det så kommer bäbis födas med vatten skalle va förlamad och ha problem med urinblåsan så vi tror att det bästa för barnet e att avsluta =(

  • education

    AnnaD88
    Ok. Jag förstår. Inget lätt beslut. Då överlämnar jag till de som har erfarenhet av att avbryta och gå vidare.

  • dalejo

    Åh, vilket tungt besked att få Gråter! Jag antar att du kommer att få föda fram bebisen? Om så är fallet, håll i bebisen mycket och ta massor av kort att ha som minne. Köp en en riktig fin mjuk filt att linda in pyret med och åk inte hem från sjukuset förrrän ni är redo. Skickar massor av styrkekramar till er.

  • BlåLotus

    Jag beklagar verkligen! Det är en stor förlust. Jag har gått igenom samma sak för lite drygt en månad sedan. Det är ingen lätt sak att gå igenom och det kommer att vara tungt en lång tid och framtiden kommer att kännas väldigt långt borta. Ert förlorade barn kommer alltid finnas med er och det är viktigt att prata med varandra och ta hand om varandra och inte förneka att ni faktiskt är föräldrar till ett barn. Ett barn som inte kunde stanna kvar hos er utan som få finnas med er som en ängel. Ni kommer att klara det här! Tänker på dig och skickar 1000 styrkekramar!

  • Miss Idan

    Hej! Du är inte ensam , avbröt min grav i slutet av September och det är det svåraste beslut man kan ta, Men vi tog och analyserade skadorna och jämförde med vilket Liv vårt älskade barn skulle få om det var värt att leva och Svaret blev nej! Det är skitjobbigt gråter fortfarande och tänker på Vår ängel... Du kan läsa mer om det på min presentation. Att gå vidare ja det är att ta en dag i taget jag försöker Alltid ha fullt upp så slipper jag tankarna men dom kommer ju Ändå! Jag har en underbar man som ställer upp alltid, för mej var Det första målet att få avbrytandet avklarat men sen Var det lika jobbigt att vänta på svar från obduktionen och Nu vill jag bara få brevet från kyrkogården att askan Finns i minneslunden... Jag har tagit mej igenom det värsta men Det är svårt att acceptera och frågan varför kommer alltid finnas I mitt hjärta! Massa kramar! Det är skitjobbigt men du kommer klara det !! Du får gärna inboxa mej om du undrar något !

Svar på tråden fick ett tungt besked=(