• Faber

    Dags att börja tänka om gott folk??

    Av den olja som pumpas upp har andelen som nyttjas till drivmedel minskat men den totala oljeförbrukningen har ökat. Olja används till otroligt mycket mer än drivmedel. Folk som klankar på de som kör mycket bil men som måste köpa en ny iPhone och en hemmabio varje år skall bara hålla truten. Sedan är det skrattretande att läsa dessa domedagsprofetior.


    Artibus et armis recuperatur gloria
  • Faber
    An0nym0us skrev 2011-12-31 14:25:30 följande:

    Jag åker nästan bara kommunalt även fast jag HATAR det (!).


    Äger ingen plasma,ipod,ipad,iphone, iwhatever, äger inte ens en TV för det finns inga vettiga tv program iallfall! Enligt mig då ;)


    Kan inte säga att jag har någt direkt "ha-begär". Köper inte dyra märkeskläder förutom årets vinterjacka ...i onödan! Är inte ens kallt ute :/


    Men en dator äger du om du nu inte sitter på biblioteket, du får köra bra långt med en bil i relation till produktionskostnaden för datorn. Nu klankar jag inte ned på just dig. Själv är jag inte det minsta orolig för miljön men jag ser så många som tror att om vi slutar köra bil är allt frid och fröjd, de har så liten kunskap om hur vårt teknologiska samhälle fungerar att det stör mig.

    Sluta upp med att lyssna på domedagsprofeter och folk som har hjort en affärsidé av att skria om världens undergång. Läs på och tänk själva(var källkritiska), låt ingen annan göra det åt er, varken industrin eller Greenpeace.
    Artibus et armis recuperatur gloria
  • Faber
    An0nym0us skrev 2011-12-31 14:43:49 följande:

    Ja, jag äger en dator...jag sa inte att jag är perfekt :P


    Och nej, jag är inte en sån som tror att om alla åkte buss eller tåg och skippade bilåkandet så skulle miljön vara så mycket bättre...


    Det var mest riktat åt alla som okritiskt sväljer miljöpropagandan med hull och hår:)
    Artibus et armis recuperatur gloria
Svar på tråden Dags att börja tänka om gott folk??