• iväntanpådig

    BF Augusti 2012

    Grattis till lyckade VUL Barnatro10 och Sussie85! Va skönt att du skrev 5% om missfall.. Vi såg oxå ett hjärta picka i v. 7+2 bara en sån kommentar känns så lugnande fast man inte ska se sig blind på de! Kan ju faktiskt hända ändå! Vill sååå att det ska bli tisdag 24/1 då vi igen ska på VUL!!


     


    Grattis till nya jobbet Mela86!


    Och Baggs ta jobbet! Blir du då att jobba natt??? Kanske du kan ta jobbet men ändra arbetstid under graviditeten? Va jag har förstått ska man försöka undvika vakande när man väntar barn...

  • iväntanpådig

    Idag ska jag på det efterlängtade VUL:et igen! Behöver jag säga hur nervös jag är? Knappt sovit inatt... Vill bara få det gjort nu så man vet hur det är! v 11 (10+3) idag... Åter kommer och meddelar hur det gick! Vill så gärna kunna visa er vår lilla idag! Hoppas hoppas hoppas!


    Hoppas alla får en bra dag! (Ursäkta mitt nervösa inlägg..Flört)

  • iväntanpådig

    De gick bra! Pust... Vilken härlig känsla! Hjärtat pickade och den lille rörde sig! Hjärta 3,9 cm lång och läkaren sa att fostret va så stort som i v 10+6 (nu vet vi ju precis hur gammalt embryot är så det är helt enkelt ett foster som är storväxt Solig) är idag i v 10+3 så..


    Läkaren påstod att jag var en helt vanlig tjej och att det är så vanligt att oroa sig! Glad Vågade boka tiden till RUL i v18 också! Ha ha läkaren påstod att jag var en fegis som inte vågat före! Tyvärr fick vi ingen bild den här gången, men jag har memorerat bilden! Flört


    Vad har dom skrivit om er livmodertapp? Min påstod han var 3 cm och fast! Säkert som det ska men kul/intressant och höra hur det ser ut för andra... Gjorde även ett papa-prov idag oxå.


     


     


    Va skönt att man kanske lugnar sig inom en snar framtid och att man börjar må bättre! Låter lovade Baggs och Carro!Glad Inte för att jag egentligen ska klaga över mitt mående.. mår nog faktiskt ganska bra!

  • iväntanpådig

    Förresten tack för lyckönskningar! Baggs kan de va för att läkaren gjorde en gyn undersökning också istället för "bara" ett VUL?? Han kände på livmodern och på tappen.. Och så tog jag ju papa-prov... Såg i moderskaps kortet va han skrivit! Kanske det är skillnad på vad man gör för undersökningar i Sverige och Finland där jag bor!?!

  • iväntanpådig

    Så kan de ju va! Jag har ju redan varit på inskrivning och fick då ett kort som jag alltid skulle ha med mig överallt... Står allt vad bm å läkare gjort med mig samt mitt mående osv.. Har ni sånt?

  • iväntanpådig

    Cellprov, sånt dom tar från livmodertappen! Hade tydligen inte tagit det förrut och dom tyckte de skulle vara himla dumt om det skulle bli några cellförändringar där nu eller inom en snar framtid! 

  • iväntanpådig

    Så olika det kan va Kallisto. Har ju egentligen inte mått så hemskt illa. Bara i korta perioder. Men Lax är nånting jag har haft jätte svårt med sen jag blev gravid och i helgen pallade jag inte ens med lukten av köttbullar då sambon satt å käka! Fick istället lukta på min tröja! Glad


     


    Jag upplever inte att min mage blivit något större pga av att livmodern är större känner mig snarare svullen efter lunch tid och framåt(olidligt uppblåst på kvällen) Känner ni eran livmoder? Själv är jag osäker på vad jag känner. Läkaren sa också att jag har bakåt liggande livmoder så då lär det väl ta ett tag innan det syns.. eller??


     


    Välkommen Smillak!! Grattis till graviditeten!!Solig

Svar på tråden BF Augusti 2012