• iväntanpådig

    BF Augusti 2012

    Vi har försökt få barn i 5 år utan ett enda plus. Har just Plus! Är förstås överlycklig men tillika skräckslagen/livrädd för missfall! Men som sagt man väntar inte missfall utan barn! Måste försöka intala sig det bara! Har haft lite läskig molvärk och det har tagits infektionsvärden för att utesluta infektion. Dessa visade ju ingenting! Tack och lov!


    Undrar nu om någon vill följas åt till den beräknade dagen då vi ska få träffa våra bebisar och under tiden prata om allt mellan himmel ocvh jord!? Själv räknar jag BF enl. FL till 17/8 2012!


     

  • Svar på tråden BF Augusti 2012
  • iväntanpådig

    Lagar oxå en lista man gärna får fylla i sig på!


     


     


    1/8


    2/8


    3/8


    4/8


    5/8


    6/8


    7/8


    8/8


    9/8


    10/8


    11/8


    12/8


    13/8


    14/8


    15/8


    16/8


    17/8 Sjöglimt 26 år ICSI 1 FET1 första barnet.


    18/8


    19/8


    20/8


    21/8


    22/8


    23/8


    24/8


    25/8


    26/8


    27/8


    28/8


    29/8


    30/8


    31/8

  • iväntanpådig

    Räknar att jag är i v4+4 idag. Fick labb svaren idag å har en hcg halt på 900. Vet ni andra vad ni haft? Är detta "normalt" ?? Fortfarande har jag molvärken. Den gör mig livrädd men å andra sidan sku man inte känna nått sku man väl va orolig för det oxå! Flört

  • iväntanpådig

    Skriver tydligen för mig själv när ingen hittat hit ännu! FlörtIdag är första dagen utan progesteronet! Har tagit 200 mgx1 till natten men nu tycker dom tydligen att min kropp ska klara det själv! Ni förstår att jag är nervös!! När har ni slutatat med graviditetsstödet?! Verkar vara olika på alla kliniker/sjukhus... 

  • iväntanpådig

    Hej mounia78! Jo jag känner igen dig från tidigare! Hålla tummarna för oss bägge!


    Fy att ha varit med om 2 missfall Gråter Värsta mardrömmen just nu...


    Varför tar dom bort progesteronet från mig? Tycker det verkar dumt att chansa men man får väl lita på att dom vetFlört Känns säkert skönt för dig och få lite stöd medicin nu!!


    Mina symptom MOLVÄRK, ömma bröst, trött, tidvist illamående. humörsvägningar lipar och skrattar tillika, oftare kissnödig och mera törstig men det ena leder väl till det andraGlad Svullen i livmoderhalsen(känner det då jag sätter in vaggitorerna)


    Får jag fråga om lite om dina MF?? Hur började det? Hade du värk eller blödde du eller bägge? Vilken vecka var du i? Har fått för mig att vi antingen får utomkvedes eller ofostrig graviditet.. Blir ju psykisk störd av de här! Obestämd Tror främst det är molvärken som gör mig rädd...Fick svar på Hcg halten och den var 969 kommentarena från det var


    -Vädigt bra


    - Höga värden.


    Får lita på det bara så länge..

  • iväntanpådig

    Jag har ett extra VUL pga av oron för att något är fel med tanke på min menssmärta. Så jag ska 22/12 redan kommer då att vara i v6 (5+5) så de är ju osäkert om dom ser något då men man kan ju hoppas. Dom hade även funderingar om jag skulle ha en cysta som smärtar och därav värken... Sen ska jag även på VUL i v.7 men det blir ju efter nyår ?! Har inte bokar den tiden ännu tar 22/12 först så kan man ju se då.. Fast man försöker ha förväntningarna relativt låga sku de smärta oerhört om det inte sku gå vägen.. När man kämpat såå länge!! Å vill såå gärna!!

  • iväntanpådig

    Vet hu det känns Carolina1 när alla runt omkring en är antingen gravida eller redan fått sina barn! Är det inte därför det är vår tur nu!? Så tycker jag!


    Välkomna Carolina1 och baggs!! Hoppas alla vi får hänga med till august!


     


    Jag har VUL 22/12 (extra pga av molvärken, ha inte vågat boka v7ś VUL ännu beror på hur det ser ut på torsdag! Hur går det för dig mounia78 fått tid för VUL??

  • iväntanpådig

    Grattis Loddi, Lillismaj,Freakyme och barnatro10 till eraPlus !! Välkommna hit!  Vem som helst är välkommen hit men helst ska man väl vänta smått i augusti FlörtKänner inte av något starkt illamående(än iallafall) är det nånting man ska oroa sig för eller är det så att vissa mår sämre än andra? Vårt sjukhus vill att man gör ett VUL i v.7 för att se att allt går som det ska. Men har även ett extra inplanerat till torsdag 22/12 pga av mina molvärkar... För nej dom har inte blivit bättre. Har varit sjukskriven från jobbet pga av att det blir värre då jag går hårt eller anstränger mig mera överlag. Detta gör mig verklligen orolig. Ha ni hört om något liknade ?? Ha förstått att man kan ha molvärk men ej att det ska smärta.. Hur känner ni? har ni värk/ömt? Har sån värk som strålar i äggstockarna ner mot underlivet samt att det molar i livmodern. Blir jätte rädd när detta kommer för att det ska vara missfall på gång eller utomkvedeshavandeskap.. Säkert oroar jag mig mycket i onödan men det kanske inte är så konstigt när man kämpat länge för att bli gravid och nu äntligen blir det!? Det är egentligen dom symptom jag har ömma bröst, molvärken och trötthet speciellt på kvällarna. Vad har ni för symptom??


    Kram!

Svar på tråden BF Augusti 2012