Inlägg från: mrsIce |Visa alla inlägg
  • mrsIce

    Nu har även jag en shiny sink! Jag kommer (försöka) hålla det till hela bänkskivan i köket då det även är ett stort problemområde hemma hos oss (för visst skulle man lägga 2 min på problemområden?). Köket är iaf skinande blankt sånär som på golvet, men eftersom jag är höggravid med ont i ryggen så har jag lite svårt att nå

    Minns inte riktigt vad ni skrev, men vilka områden var det som gällde fram till den 8e? Bäst att ligga i om detta ska ge resultat menar jag!

    Tack för tipset om dusch istället för kläder, kläder har jag ju alltid på mig

  • mrsIce

    Connect: jag slänger dem när de blivit betalda, är säkert inte så man "ska göra" men va f-n, man kan ju inte spara på en massa skräp! (Det gör jag bra på annat).

    Min sambo (oj, menar make sen 2 dagar! ) sparar allt, men då äger han hyresfastighet och andra fastigheter och gör div avdrag på deklarationen så då kan det behövas underlag, men mina ryker så fort de är betalda!

  • mrsIce

    Mitt kök glänser fortfarande, jag har varit både nyduschad och påklädd, jag kör en tvättmaskin om dagen och det känns som om det är den pedantiska ordningen i köket som börjar sprida sig till resten av huset och inte tvärt om som det brukar vara (total kaos överallt).

    Dagens hotspot blir bänkskivan i tvättstugan, var längesen jag såg den så jag undrar om den finns kvar..?!

  • mrsIce

    Hemma hos oss är det tyvärr ingen som gör ngt, så vi skaffade oss en RUT för snart 2 år sedan (love it!). Så en gång varannan vecka springer vi runt som yra höns för att plocka undan det värsta så att hon kommet åt att städa... Skulle vara så skönt om detta funkade så att det är fint hemma mer än varannan torsdag kl 17...

  • mrsIce

    Jag förstår inte vad som hänt, huset har varit (i våra mått mätt) städat i en hel vecka, heja oss!

    Köket är fortfarande i strålande glans, diskmaskinen är igång och bilen ska precis packas för en tur till tippen för att slänga trasiga glas och tallrikar, så skönt att vara i rätt fas! (Kanske är det detta som kallas att boa, men det skiter jag i )

  • mrsIce

    Gick och la mig till en ostädad diskbänk, men när jag vaknade var den i princip lika shiny som tidigare, tack kära make!! Tror detta har smittat av sig

  • mrsIce

    Pallas: ungefär så tänker jag med! Bättre att ha en sak under kontroll (i mitt/vårt fall köket) under en längre tid så att det verkligen sätter sig, än att trilla tillbaks dit man var från början. Men jag tycker som sagt att det städade området sprider sig, vilket bara är positivt!

    Jag försöker att ta små hot spots vid tillfälle, en del synliga medan andra är mer mentala. Hur gör ni andra, bestämmer ni er i förväg vilka som ska bli nästa dags hot spot eller tar ni det som ser värst ut när det väl är dags?

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!