Inlägg från: Brooke |Visa alla inlägg
  • Brooke

    Det jag reagerade på detta avsnitt var Wahlström familjen. Att låta pojkarna vara utan napp på natten.. 

    Brukar man inte försöka göra så dem inte får ha napp på dagen men nattetid får dem ha det och sen kanske intresset för nappen blir mindre och mindre allt eftersom ?  


  • Brooke
    Rigmor Mortis skrev 2012-02-28 15:13:27 följande:
    Angående napparna så reagerade jag mest på att han först var så eftergiven på dagen, de skrek och så fick de sina nappar. Inte lätt för dem att fatta att det inte skulle funka med skrik på kvällen då. Någon skrev att det måste vara lättare att först sluta med napp på dagen och det tror jag också, inte gå från 100 till 0 utan att fasa ut den.
    Man läser ju många som gör så att man låter dem vara utan napp på dagarna. Då efter ett tag så kommer ju barnen att inse "Nä men vänta lite, jag är ju en stor kille jag behöver ingen napp". 
    Det tror jag är det bästa egentligen..
    Mynta skrev 2012-02-28 15:58:19 följande:
    Och sedan känns det som att det var ett ganska illa valt tillfälle att sluta..? Vet ju inte, men fick intrycket av att mamman sällan är borta över en helg och att då sluta med napp just den helgen kändes som ett rätt dåligt tillfälle.
     Jag tror ju dock att pappan ville att barnen skulle bli nappfria och överraska mamman?  Jag fick i alla fall den känslan.
  • Brooke

    Tråkigt om Tina och Jörgens skilsmässa =( 
    men ska Jörgen bo kvar i huset? Någon som vet?
    När jag läste det inlägget där hon skriver att de ska skiljas så skriver Tina att hon inte ska ta så mycket möbler från huset så det inte blir tomt och konstigt för barnen..  


  • Brooke

    haha Peter är ju störtskön :P 

    Skoj att han gjorde kojan till barnen =) Och knasigt att grilla inne kanske haha. Men en kul idé.

    Mirka fick du veta vad som hade hänt under de där 6 dagarna då du var borta eller fick du veta lite nya saker i dagens avsnitt?  


  • Brooke
    Mynta skrev 2012-03-12 21:10:35 följande:
    Brooke - Nä, de tre killarna är Marias. Evelina vet jag inte, men jag trooor att det också är Marias.
    Okej. Så efter Evelina så är Walle pappa till de övriga?
Svar på tråden Familjen Annorlunda - Säsong 4