Inlägg från: Brooke |Visa alla inlägg
  • Brooke

    Familjen Annorlunda - Säsong 4

    Superbia skrev 2012-03-13 21:32:36 följande:
    Har för mig att Mirka fick ta en del skit första säsongen de var med. Är man veteran i programmet känns det som att tittarna är lite mer förlåtande, eftersom de har sett andra sidor tidigare. En ny familj behöver liksom "bli godkänd" innan man kan ha överseende med vissa konstiga beteenden.
    Ja de har jag också för mig att hon fick. 
  • Brooke
    Trolla75 skrev 2012-03-16 09:37:44 följande:
    Om man gör en snabb sökning om ADHD i tråden så börjar det först pratas om ADHD tis 13e mars. Alltså enligt min slutsats så har det inte nämnts innan? om det nu inte har benämnts med ett annat ord?
    www.familjeliv.se/Forum-25-156/m62784063-1.ht...
    Vad spelar det för roll hur många gånger ADHD har tagit upp i tråden.. Så vitt jag vet så gjorde jag inte denna tråd för att prata eller spekulera i att barnen i någon familj KAN ha ADHD. GE dig! 

    DENNA tråd SKA handla om Familjen Annorlunda! Så håll er till ämnet i tråden!!!  
  • Brooke
    Trolla75 skrev 2012-03-16 11:44:19 följande:
    Tack för att jag fick skit!!!
    Jag har inte sagt eller gjort ett enda inlägg om ADHD,  jag hade bara inte hört något tidigare om att det har pratats om det, och inlägget jag citerade gjorde jag för att jag inte tyckte det stämde! därav min sökning!
    aha. Okej. Då uppfatta jag inte att det var så. Ber så mycket om ursäkt. 

    men jag står fortfarande fast om att vi ska diskutera Familjen Annorlunda och det var inte bara till dig jag sa det heller. 
  • Brooke
    Nyfiken gul skrev 2012-03-19 21:36:40 följande:
    Skönt faktiskt att se Mirkka och Peter bete sig som en vanlig familj. Man måste riva i åt egensinniga tonåringar, man letar borttappade barn och man käkar glass....  helt underbart befriande!

    trött på alla dessa prettofamiljer på både nätet, i tv och IRL som aaaaaaaaaaaaaaldrig gör något fel eller ens skulle få för sig att äta glass (för det är ju så onyttigt)

    LOVE!!    
    Mm det är skönt att se att Mirka vågar ryta ifrån med besök och tv kameror =) Men det är ju inte heller första gången vi ser henne säga ifrån i tv. 
  • Brooke
    Jowimo skrev 2012-03-24 23:04:52 följande:
    Jo det har jag också sett men har för mig att Mirka skrev här någongång att dom spelade in programmen på helgerna men jag kan ha helt fel jag också
    Nä jag har också för mig att hon har sagt det. 
  • Brooke
    TvåTrollsMamma skrev 2012-03-25 22:46:38 följande:
    Men förra säsongen höll ju familjen Ilmruds pojkar på med fotboll och pappan var tränare.

    Likaså flickorna i Älvdals familjen, för visst sålde Tina korv under en match?
    Ja Tina sålde korv förra året..
  • Brooke
    Trolla75 skrev 2012-03-27 14:30:16 följande:
    Håller med om att det var ett trevligt avsnitt!
    Men blev lite orolig när mamma Wahlström fick massage, vet inte om det stämmer men har för mig att det inte är bra att få massage under graviditeten? Samma med bubbelpool, det ska tydligen inte heller vara bra?
    Nu har det ju gått vägen ändå och ska väl ha om drygt en månad...
    Jag sökte lite på google och hitta detta: 
    "Jag har hört att ryggmassage under första delen av graviditeten kan framkalla missfall, stämmer det? http://www.gravid.se/28_barnmorskan/fraga_11.htm

    Det finns en liten risk att det kan ge sammandragningar om det utförs på fel sätt, dvs. undvik massage av buken och nederdelen av ryggen under graviditetens första tredjedel. Och säg genast till massören om massagetekniken på något sätt känns obehaglig. En professionell och duktig massör vet vad de kan och får göra på gravida kvinnor. Fick själv massage fram till v. 39, skönt och avstressande.. 

    Barnmorskan Therese" 

    Och detta :

    "När ska man inte få massage? http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Behandlingar/Massage/


    De flesta personer kan få en mjuk massage. En kraftigare helkroppsmassage är däremot olämplig om man till exempel har hjärtsjukdom, högt blodtryck, benskörhet, feber, blodpropp, cancer eller någon annan svårare sjukdom.


    Man bör inte bli masserad nära till exempel


    ett färskt benbrott öppna sår nyligen avslitna senor eller ledband skadade muskler ett infekterat område en inflammerad kroppsdel, till exempel en röd och svullen led åderbråck ett större blåmärke.

    Om man är gravid måste den som masserar alltid vara speciellt försiktig. En mjuk massage då man ligger i rygg- eller sidoläge brukar inte innebära några problem, men man ska inte få massage på själva magen."

    Så om man är försiktig så är det inga fara =) Så som det står i dessa saker =) 


     
Svar på tråden Familjen Annorlunda - Säsong 4