Inlägg från: Litenskit |Visa alla inlägg
  • Litenskit

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    Alla tycker ju olika. För ett antal år sedan vägde jag ca53-55kg, jag är 1.70 lång. Då var jag inte alls nöjd och tyckte själv att jag såg nästintill anorektisk ut. Sedan lyckades jag gå upp i vikt och nu väger jag 64kg. Är jag tjock då eller? Kan tillägga att jag fick barn för tre månader sedan. Personligen tycker jag att det är fult med magra, taniga tjejer utan kvinnliga former. Jag är jättenöjd med min kropp nu, den är helt lagom enligt mig.

  • Litenskit
    pollykolle skrev 2012-01-04 19:10:31 följande:
    Du får ju faktiskt tro vad du vill, men det du säger skulle nog endast en psykopat kunna säga..så :/ tycker däremot bara synd om dig som ens yttrar dig om saker du inte vet.
    Haha! Undrar vem som är psykopat...
    Nä, håller med Viggos morsa och tycker att du har ett väldigt skevt kroppsideal. Men du har ju självklart rätt till din felaktiga åsikt  
  • Litenskit

    Du har inte svarat på vad flera har frågat. Vad anser du är övervikt om du tycker att du har normalvikt? Så länge folk mår bra och trivs med sig själva får de väl se ut hur de vill. Det är ju inte direkt hälsosamt att vara så smal som du uppenbarligen är...

  • Litenskit

    Nyfiken på hur din läkare räknar, eftersom bmi alltid räknas på samma sätt. Och hur man än vrider på det så är du underviktig, vilket är lika ohälsosamt som övervikt.

  • Litenskit

    Tror inte att någon här är avundsjuk på dig. Visst har jag tid att träna om jag vill det. Jag är normaltränad och skitglad att jag lyckats gå upp i vikt så jag slipper vara ett sånt benrangel som när jag var yngre. Då hade jag ett bmi på 18 och folk tyckte jag såg sjukt smal ut. Vänta bara tills du har vuxit färdigt och närmar dig 30 så blir du nog också normalfet som de flesta av oss är

  • Litenskit

    Jag kan verkligen inte påstå att du formulerar dig bra. Du börjar ju ditt inlägg med att anklaga ALLA för att vara feta. Det är ju inte så svårt att lista ut att många blir upprörda, tjocka som smala.

  • Litenskit
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 08:07:48 följande:
    Du , jag fattar vad du skriver, försök inte att dumförklara mej.
    Jag står iaf fast vid det jag skrev tidigare, det ÄR viktigt hur man ser ut!
    För vem är det viktigt?
  • Litenskit
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 08:16:30 följande:
    För MEJ!!!! Läs!
    Oj då, så upprörd man kan bli.
    Jag kan inte annat än tycka synd om dig om du är så osäker att du bryr dig så mycket om hur andra ser ut.
    Hur jag ser ut berör bara mig och min sambo. Vad alla andra tycker spelar verkligen ingen roll alls. Lyckligtvis tycker många av oss att personligheten är viktigare än utseendet.
    Och innan du hoppar på mig, nej jag är inte överviktig. 
  • Litenskit
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 09:00:12 följande:
    Men jag tycker att det är äckligt med tjocka människor som iinte orkar bry sej. Jag blir faktiskt äcklad!
    Om överviktiga ska gå ner i vikt så är det för deras hälsa och deras egen självkänslas skull, så att de kan må bra! Inte för att du ska slippa bli äcklad. Vad hemskt det måste vara att ha så dålig självkänsla och vara så bitter att man måste sparka på dem som redan ligger ner. Det är ju inte direkt så att alla har valt att vara överviktiga, det finns faktiskt sjukdomar som leder till övervikt.
  • Litenskit

    Vet ni vad som är ännu värre än alla dessa "feta" människor som tydligen, helt ovetande förpestar livet för och äcklar vissa människor??
    Jo, det är alla ytliga människor som sitter och dömer andra utan att veta något om dem.

    Jag tycker inte heller att övervikt är bra, men då menar jag sjuklig övervikt och för att det är dåligt för hälsan.
    Jag har inte på något sätt fått uppfattningen om att TS (och flera andra) är oroliga för folks hälsa pga vikten utan bara att hon tycker det är fult och äckligt. Detta tycker jag är ett otroligt omoget och elakt sätt att uttrycka sig på!

  • Litenskit
    vampyria2 skrev 2012-01-05 19:22:03 följande:
    Jag har själv vägt 128 kg så jag vet hur dåligt man mår när man väger så pass mycket, de som f.örnekar det vågar inte erkänna hur dåligt de mår av det. Naturligtvis så tycker jag inte att det är äckligt med feta människor men att det är tragiskt att de inte har fått hjälp till att bli normalviktiga än.
    Sen är det dummt att så många i stället för att försöka komma fram till något vettigt sätter i gång och hoppar på folk som är smala, jag kan inte ritkgit se vad det har med den här frågan att göra Drömmer
    Jag har varit väldigt smal, sjukligt smal enligt de flesta. Jag hade då ett bmi på 18. Mådde inte bra alls, var ofta trött, hade huvudvärk och fick blodtrycksfall flera gånger. Kunde äta hur mycket som helst, men gick ändå inte upp i vikt.
    Nu väger jag lite mer, har ett bmi på 22,5 och mår hur bra som helst. Men enligt såna som TS är ju jag nu tjock för jag väger hela 65kg till mina 170cm. Eftersom jag mår mycket bättre nu så tycker jag alla gånger att det är bättre med något kilo för mycket än för lite.

    Jag har svårt för folk som måste uttala sig på ett sådant elakt sätt om andra. Alla tycker ju olika, en del gillar smala, andra gillar tjocka. Kan inte det bara respekteras? 

    Sedan att TS är underviktig är ju bara ren fakta och inga påhopp. Bmi stämmer bra på de flesta kvinnor som inte är direkt muskulösa. Så om hon är vältränad som hon säger har hon egentligen ännu lägre bmi. På män däremot kan jag inte tycka att man kan gå efter bmi, de har ju oftast en större muskelmassa till naturen och då blir det missvisande. 
Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?