Inlägg från: thiswillhurt |Visa alla inlägg
  • thiswillhurt

    Sjuksköterskestudenter!

    Momalicious skrev 2015-11-16 14:40:56 följande:

    Skrev NKSE i fredags. Har aldrig känt mig så missnöjd med en tenta förut. Fy fan. Och nu ska man plågas i 11 dagar till innan man får veta resultatet. Usch. Vill inteeeee behöva göra om tentan...
    Imorgon är det 60 dagar kvar till examen i alla fall. Har bara praktiska NKSE kvar samt att vårt examensarbete behöver revideras lite. Ja, och så kanske den skriftliga NKSE också då. Vill bara att det ska bli 27 november nu så jag får veta! Att skriva det jäkla provet var verkligen lika hemskt som jag föreställt mig. Och när man ser svaren när man vänder blad så står inte alltid just det man skrivit med fastän man vet att det är rätt och då blir man osäker på om man kommer få poäng eller inte.

    Gör min sista praktik nu och trivs skitbra! Känner verkligen att jag vet vad jag håller på med (kanske inte alltid såklart), det kommer rätt naturligt nu. Hur går det för alla andra?


    Åhhh, gruvar mig otroligt mycket över NKSE, och jag börjar bara termin 4 nästa vecka... Hur gick det för dig? Tar gärna emot information hur både den praktiska och teoretiska biten går till, och även exempel på frågor från tentan! =) 
    Måste säga att tiden gått fort när man tittar tillbaka, men skola är fruktansvärt tråkigt, så det går segt om man tänker nutid! Har klarat alla kurser utan större bekymmer, men jag tycker det är dötrist. VFU håller mig vid liv, tackålov ;-P
    Nån fler som har samma känsla?
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!