Inlägg från: Rosavansinne |Visa alla inlägg
  • Rosavansinne

    Sjuksköterskestudenter!

    thiswillhurt skrev 2016-01-12 22:32:06 följande:
    Åhhh, gruvar mig otroligt mycket över NKSE, och jag börjar bara termin 4 nästa vecka... Hur gick det för dig? Tar gärna emot information hur både den praktiska och teoretiska biten går till, och även exempel på frågor från tentan! =) 
    Måste säga att tiden gått fort när man tittar tillbaka, men skola är fruktansvärt tråkigt, så det går segt om man tänker nutid! Har klarat alla kurser utan större bekymmer, men jag tycker det är dötrist. VFU håller mig vid liv, tackålov ;-P
    Nån fler som har samma känsla?
    Njä, jag har läst massa kurser som är jätteintressanta. Men visst blir det drygt ibland när man skriver rapport efter rapport efter rapport. Men ämnena i sig är ju ändå rätt roliga. Men så är jag innerst inne en nörd som siktar på doktorstitel i framtiden. :)

    Jag skulle börjat termin 6 på måndag, men pga diverse omständigheter tar jag en termin med studieuppehåll. Det suger faktiskt rätt fett... Men men, det är vad det är. Och jag får sjuhelvetes massa erfarenhet av att jobba som uska på sjukhuset. Mest pga bra syrror som låter mig göra en hel del mer än jag borde få som uska. Inom ramen för vad som är lagligt vill säga :)
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!