Inlägg från: Momalicious |Visa alla inlägg
  • Momalicious

    Sjuksköterskestudenter!

    Vackert skrev 2012-01-18 12:05:26 följande:
    Lycka till med allt, tråden lär ju finnas kvar om ett år eller så eftersom många av oss inte är klara då Skrattande Du är varmt välkommen tillbaka.
    Tackar! Låter den ligga kvar i favoriter tills det är dags igen :)
    Elliot 101226 ♥ momalicious.blogg.se/
  • Momalicious

    Jag pluggade på inte på distans utan reguljärt. Skulle föredra distans eftersom jag då slipper pendla varje dag men det finns inte i närheten av mig tyvärr, annars hade ju det varit mitt förstahandsval. Nu gör jag uppehåll tills vi flyttar närmare studieorten.

  • Momalicious

    Jag har inte hittat nån med lite träffar. Men vet du någon får du gärna testa. Blir ju inte så lätt att pendla 40 mil enkel väg för träffar (och praktik!) när det är ofta. Hade det varit en träff en gång i månaden hade det varit helt ok, samt att man fick göra praktiken där man bor men så är det ju tyvärr inte.

  • Momalicious

    Hej på er! Var med här förra året men jg hoppade av utbildningen för att jag inte orkade med att aldrig få se min son. Nu har jag sökt igen och borde med 99 procents sannolikhet komma in. Den här gången valde jag en distansutbildning för att dels få mer tid med familjen och dels för att jag trivs bäst med den studieformen. Nån här som går på LTU distans och har lust att berätta hur det är? :)

  • Momalicious

    Hej tjejer! Nu hoppar jag in här "på riktigt". Gjort min andra dag på T1 nu. Känns toppenbra! Läser på distans på LTU den här gången, förra gången började jag på en reguljär utbildning på en annan högskola och trivdes inte alls men det här känns bra. :)

  • Momalicious

    Ja men sen skiljer det nog mycket från högskola till högskola också. Förra stället var det jättedålig info på, lärarna började liksom allt negativt med att säga "ni kommer hoppa av, ni kommer misslyckas, ni kommer inte få praktik nära hemmet" osv. Här är det mängder med info och VFU-samordnaren gör allt för att man ska få praktik i det egna länet och så nära hemmet som möjligt.

    Jobbigt med så mycket tentor på en gång. :/ hoppas du klarar det nu så du kan släppa det och få det lite lättare.

  • Momalicious

    Blir så trött på folk i min grupp. Började T1 nu i januari. Eftersom det är distans så valde vi en grupp enbart baserat på var vi bodde för att vi skulle kunna ses på riktigt och jobba. Två av tjejerna jobbar, en heltid och en deltid och tycker det ä viktigast. En har en liten bebis som är hemma på dagarna. De vill/kan typ bara sitta sena kvällar och helger. Jag däremot som enbart pluggar sitter ju hela dagarna och vill kunna vara ledig lite ibland. Visst, ibland får det ju bli kvällar och helger men dessa vill bara då. Dessutom är det en i gruppen som inte dyker upp på våra planerade möten över internet och inte hör av sig. Vi ska sitta på söndag och skriva ihop vår rapport och vi vet inte ens om hon skrivit något eftersom hon inte mötte vårt deadline igår och inte hörde av sig. Det är så sjukt frustrerande! Någon som varit med om liknande?

Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!