Inlägg från: Vackert |Visa alla inlägg
  • Vackert

    Sjuksköterskestudenter!

    En liten sak till.. När det är som stressigast och kämpigast i skolan så sticker jag ut och springer. Då orkar jag ett tag till!

  • Vackert
    fucktard skrev 2012-01-17 12:43:29 följande:
    Ja, det stämmer. Jag själv är uska i botten och har inte läst Naturkunskap B.

    Jag vet inte hur det är med IG i A dock, jag har för mig att man kanske måste ha minst G i det samt svenska och engelska och kanske samhällskunskap. Men jag är inte alls säker.
    Jag tror precis som du, att du behöver ett G i Na A också.
  • Vackert

    Får jag fråga, någon som vet hur många sjukdomar som jag troligtvis kommer behöva lära mig och vilka? Skrattande Lite utmaning sådär en tisdagskväll Tungan ute

  • Vackert

    Vi ska börja med infektionssjukdomar, respirationssjukdomar, cirkulationssjukdomar, tumör, hematologi och smärta...

  • Vackert

    och sedan så undrar jag, efter då att ha läst ett år på högskolan, blir dessa föreläsningar på sjukdomsläran mer begripliga? Jag kommer ihåg när jag tittade på föreläsningarna i T1, på Anatomin & fysiologin, då fattade jag nada.. Det var så mycket nytt.. Men nu då?? Kommer det vara intressant?? Vad säger ni som vet?

  • Vackert

    Jaaa, snälla gör det :) Jag tänkte börja nu i veckan då jag är klar med hemtentan!! Jag har Klinisk mikrobiologi.. Så bra :)

  • Vackert
    Poptart skrev 2012-01-17 21:06:41 följande:
    Du det är så sjukt jevla skönt att det nästan är löjligt!  Att få tillbaka sitt liv och kunna styra över sin egen tid är helt enormt! Hur långt har du kvar Nessie84?

    Grattis :)

      Såg att du arbetar/arbetat på BB Sthlm. Känner du någon Lina som jobbar som uska där? Hon börjar T6 nu på ssk.programmet?
  • Vackert

    Fucktard: Det ser ju ut som en rolig och intressant lista :) Gud vad jag längtar till första tentan, att bara få skriva av sig vissa områden Glad

  • Vackert
    minimera skrev 2012-01-17 21:35:00 följande:
    Aktionspotential - Skriver från mobilen så vet inte alls hur det blir nu.
    Det är de där långa dagarna jag vill undvika men det kanske helt enkelt inte går. Hon är så liten än och jag vill vara den som påverkar henne mest, inte pedagogerna. Den här helgen var hon hos sin pappa och jag är ledig imorgon och då vill jag bara vara hemma och krama henne typ. Känns helt skevt att sätta mig först istället för henne :p Sen att min självdiciplin knappt existera gör ju inte saken bättre hehe.

    Moma - Vad jobbigt att du känner sådär. Finns det ingen utbildning närmare dig du ksn söka till våren? Tyckte också min klass var jättetråkig först men nu är den helt okej. Grupperad såklart och jag är nånstans i mittrn av alla, men jag har hittat några jag kommer överens med och jag trivs ändå. Ge det en chans iaf för det kan bli bättre. Prata annars mef kursansvarig om att du vill byta grupp eller nåt :)

    Alltså tänk såhär. Om du inte pluggar så mycket som du skulle behöva så finns risken att du får göra en omtenta och vad tar inte mer tid från dig och din dotter än en omtenta? Då ska du både fokusera på det ni gör för stunden och även då på omtentan. Jag njuter till fullo av mina studier just nu och har gjort under det gångna året. Jag har pluggat mellan 8-15.30 ungefär, jag gör det fullt ut och har hittills inte fått några omtentor. Inte ens på läkemedelsräkningen som vi skulle ha alla rätt på. Innan 8 och efter 15.30 är jag mamma. Glad och nöjd sådan. Jag sätter inte mig själv först utan mina barn går i första hand. Kortsiktigt kan det upplevas som att mina barn kommer i andra hand, men i förlägningen gör jag ju allt för deras skull.
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!