Inlägg från: Vackert |Visa alla inlägg
  • Vackert

    Sjuksköterskestudenter!

    Scream4 skrev 2012-01-20 17:10:55 följande:

    Såg det efter jag postat

    Hehe.. men jag tycker om dig iaf Tomte
  • Vackert
    Scream4 skrev 2012-01-20 17:50:35 följande:
    Vet någon hur man ska skriva in Kompetensbeskrivningen för legitimerade sjuksköterskor i referenslistan?

    Du tror inte du kan göra en internetreferens där?
  • Vackert
    Scream4 skrev 2012-01-20 18:06:24 följande:

    Var det jag gjorde, så jag hoppas att det var rätt Är ju från Socialstyrelsens hemsida jag tagit den...

    Ja, men då ska det nog stämma Flört
  • Vackert

    När jag skriver på mobilen så blir det inte jätte långa inlägg, jag hoppas vissa kan ha förståelse för det. Om du "Den allsmäktige" skulle träffa mig IRL skulle du nog förstå att jag inte var ironisk, jag råkar nämligen vara en ganska glad och positiv människa och NATURLIGTVIS tycker jag att du är duktig om du kämpar på, gör omtentor och blir bättre än de andra.  Så jag förstår inte vad du tycker är så tråkigt. 

     Jag vet av erfarenhet när det gäller den här internetsajten att många gillar att reta upp, föra långa dikussioner enbart för att sabba i forumen så jag får väl ha förståelse för att du vill bli lite sur på mig!! Jag har ändå hängt här i mer än fem år nu så jag börjar känna igen vissa alias!! Det är ju inte så att jag tog tillbaka det jag sa, jag insåg ju att jag hade uttryckt mig klumpigt... och även om jag inte tog tillbaka det jag hade sagt så ska väl inte det spela någon roll egentligen? Vi har väl alla rätt till en egen uppfattning.. Precis som vissa tycker att man lär sig mer på omtentor så kanske jag tycker att jag lär mig mer på att inte göra en omtenta.. Jag skiter i vad ni andra tycker så länge det inte påverkar mig personligen.. Som någon av er skrev "BULL SHIT"... Varför då?? TYCKER DU JA!!! Vi ska ju alla bli ssk och måste ju ha en viss förståelse för att alla inte tycker som oss själva!!


    minimera skrev 2012-01-21 12:13:49 följande:
    Jag är härifrån och kom in som reserv, så bytte är väl fel ord egentligen
    Jag kanske det. Går T2 nu, gör din kompis också det?

    Sen tycker jag det blev väldigt tråkig stämning så hoppas att ni kan sluta tjaffsa och hålla allt på en bra nivå där vi kan diskutera skolan

    Ja, det är tråkig stämmning och så blir det när människor hoppar in i forumen för att starta tjafs, tyvärr!
      
  • Vackert
    JA77 skrev 2012-01-21 14:44:54 följande:
    Problemet är väl att många användare ser sig som "påhoppade" och "mobbade" för att de inte alltid får medhåll. Jag tror snarare på att det i sådana här trådar är bra med folk som dels vet vad de pratar om, så att de som inte vet kan få säkra svar. Inte "jag tror...". Därför blir det ofta fel när de som "tror" ska besvara någons fråga om hur man kommer in på ssk-utb. exempelvis. Det finns ju användare som påstår att de fått tillgodoräkna sig sin usk-utb!

    Kanske är det så. Men vi får helt enkelt vända trenden här inne nu och börja peppa varann istället för att skapa onödig diskussionen där det inte finns något rätt eller fel. 

    Jag funderar lite på det är med uska, när skulle jag kunna börja jobba som uska? Vad krävs för att kunna söka en usk-tjänst? Jag som inte har någon usk utb. sedan tidigare.    
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!