• Ninninn

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej tjejer! får jag hoppa in här och fråga vad de är för hjälp ni betalar för fram till en graviditet? Dr D skrev även de till mig nämligen och jag bara undrar vad han menar med detta? när man är där lämnar man väl blod prover som ska till Chicago och sen får man svar på dom via mail sen har man en konsultation för behandling stämmer detta? va är de för blod status ni tar under graviditetern?

  • Ninninn

    Jisses va mycket de är att läsa i denna tråden :) men har jag förstått de rätt att vissa utav er inte har något fel på immunförsvaret? Får ni behandling ändå av Dr D? Jag mailade han i torsdags och skickade iväg blod proverna som tagits på mig under årens gång men jag har ej fått svar ännu! Skulle ju vilja få de där formuläret man ska fylla i så vi kan boka in en Aten resa snart! Han har säkert jätte mycket att göra!

  • Ninninn
    HollyGolightly skrev 2012-07-18 12:13:04 följande:
    Det beror på hur man ser det. Mina USA-blodprover visade visserligen inget uppenbart, men å andra sidan var jag ju inte gravid när proverna togs så immunförsvaret hade ju ingen anledning att reagera. Dr D sa direkt att mina värden såg bra ut, men att han ändå trodde att det kunde finnas immunologiska orsaker till att jag inte blev gravid (varken på naturlig väg eller via IVF). Och det hade han ju rätt i, på andra försöket med hans behandling lyckades vi! Nu säger han att han ser reaktioner (om än svaga) i de blodprov som tagits sen jag blev gravid, så troligtvis var det immunförsvaret som var boven hela tiden och med hans behandling har vi än så länge lyckats hålla reaktionen i schack.

    Ok! Så egentligen är de bättre att vara gravid när han tar proverna för de är då immunförsvaret sätter in! Gravid kommer jag inte att bli innan jag varit hos honom för de kommer ändå bli mf och de känns som de räcker nu :) hoppas han hittar felet ändå!
  • Ninninn

    Han hittar nog nått på mig ändå oavsett ja e gravid eller inte :) ja längtar nästan tills jag ska dit och få reda på detta elände man tvingats kämpa med. Sen ska de bli kul att få se Aten me :)

  • Ninninn

    Formuläret som Dr D vill att man fyller i innan besöket, ja kan inte fylla i de genom mailen! Kunde ni andra de? Eller får man skriva ut de och skicka de till han via post? Förmodligen är de min data som inte är som den ska!

  • Ninninn
    Cice skrev 2012-07-21 10:37:31 följande:
    Hej Nininn kopierar den på din mail, och skickar den till dig sig. Sedan  öppna du den igen, och vidarebeförda den, då kan man göra ändringar.  För att kunna kopierar den  tryck på   "  a och brevid finns det " select   text ".. Jag hoppas att jag kunde hjälpa mer, tyvärr är jag dålig för att förklara....  Det finns säkert ngn här som är duktig  på sånt.. Lycka till   

    Tack ja ska se om ja får någon ordning på de vill så gärna skicka iväg de och komma igång och boka in ett besök! När va de han skulle på semester??
  • Ninninn

    De verkar inte bättre än att,man måste ha ett Office program för att kunna fylla i formuläret så de går inte på min data! Så segt och han går snart på semester. Ni andra hade inga problem alls med att fylla i de genom mailen?

  • Ninninn

    Finns de något annat namn för trombyl, fragmin och prednisolon på engelska Dr D vill veta vad jag tagit för mediciner innan

  • Ninninn

    Har många utav er haft konsultation med Dr D på telefon innan mötet? Jag skrev till han att jag hellre ville ha de på plats så jag kan få hjälp av min sambo men nu vill han ändå ringa till mig, kan ändå inte ta samtalet de datumet han skrev för jag arbetar kväll då. Pratar han bra engelska? Jag är skit kass blir så nervös med därför vill ja ha med min sambo som kan hjälpa :)

  • Ninninn

    Då hoppas jag att han skriver upp de jag säger så ja inte behöver ta allt på plats också =) jisses va nervös jag är måste helt enkelt sätta mig å plugga engelska nu i några dagar =) är de historien han vill veta? vi har fått ett datum nu iallafall så vi ska dit den 10 september så glad vill bara få ett svar på alla dessa mf!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!