• Blomman701

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan skrev 2014-10-09 13:56:08 följande:

    Villsågärna: åh tack ! Intressant ! Speciellt den sista ...

    Hittade några extra intressanta punkter.

    När kvinnan mottog ägget så var slemhinnan endast 6 mm tjock.

    Sen medicineringen. Pred genom hela graviditeten ( hmm utan att barnet föddes med gomspalt ?). ;)

    75 mg acid. ( typ trombyl/ barnalbyl antar jag?).

    Sen lutinus till vecka 9. Hmm .. Där jag gått har man alltid fått ta till positivt gravtest... Annars "helt onödigt" .. Hmm.


    Är det helt onödigt med typ Crinone fram till vecka 12? Gud så förvirrande den här bebisfabriken är. Jag är i varje fall gravid. Nytt hcg var 3063 igår. :) Förstod inte hur svårt det skulle vara att hitta doktorer som vill hjälpa en när man fått behandling i utlandet men det är det. :( Men jag ångrar inte att vi är gravida. :)
  • Blomman701
    Solkattan skrev 2014-10-09 16:30:05 följande:

    Grattis blomman !

    Visst är det förvirrande... Olika läkare resonerar olika. Gäller att finna någon som resonerar vettigt ( eller "resonerar" överhuvudtaget o inte bara kör på rutin) .. :)


    Tack!! Väldigt omtumlande efter alla år. :) Är bara trött på kvällarna så det där att jag letat symptom tidigare icke-gravidgånger känns hur dumt som helst. Jag slocknar framför tv:n vid åtta på kvällen men det känns som ett lyxproblem.

    Vi har blivit gravida tack vare Serum? Den där Penny är värd sin vikt i guld.
  • Blomman701
    trex2013 skrev 2014-10-09 19:26:17 följande:
    Stort grattis! Jag kommer också gå via Serum framöver. Penny är verkligen en underbar kvinna. :)
    Tack! :) Utan Penny hade det inte gått så mycket vet jag. 
  • Blomman701
    NinaCamilla skrev 2014-10-09 20:21:45 följande:

    Blomman: Grattis! Du får bana vägen till mig med. Hemkommen från Serum och ruvar fullt. TD den 19 okt hon är en fantastisk kvinna.


    Tack! Tja man får bana sin egen väg beroende på var man bor i landet men jag tycker det är djupt orättvist att man inte kan få hjälp på ett enkelt sätt när man själv betalat allt annat.
  • Blomman701
    astmatiker skrev 2014-10-09 20:46:15 följande:

    Jag undrar om det är någon som kan tipsa om någon Dhea-tråd som är aktiv? Jag har fått prasteron utskrivet av min svenska IVF-läkare o jag har en del frågor kring detta men hittar bara gamla trådar. Vet att det finns mkt kunskap här också men vill inte ockupera tråden med dhea-frågor eftersom det inte riktigt hör till aten-ämnet.

    Grattis Blomman o lycka till ni som ruvar!!


    Tack! :)
  • Blomman701
    che71 skrev 2014-10-09 20:51:46 följande:
    Hej o Grattis till plusset!Glad
    Jag tog Progesteron fram till v 15-16 (plus all annan medicinering enligt Dr D)
    hade fått tips härifrån att det var bra för oss "äldre" gravida
    Har du haft många missfall eller svårt att bli gravid?
    Tack! :) 
    Vi vet inte vad vi haft tidigare? bara aldrig fått ett plus. Jag ska ta Crinone tills vecka 12 sen trappa ner, vi får hoppas det räcker men jag ska testa progesteron i blodet så jag hoppas de ser om jag är undermedicinerad.
  • Blomman701
    Katt12 skrev 2014-10-10 07:50:15 följande:

    Blomman701, grattis! Hur många försök hade nu gjort tidigare o vad var annorlunda denna gång, dvs vad (bortsett fr att hon verkar underbart trevlig!!) gjorde Peny? Var det ÄD el vanlig IVF? Grattis igen!


    Tack! :) Allt var annorlunda hos Penny. Bara det att hon lyssnade på mig att jag inte ville bli nedreglerad för att jag inte mår bra av det var avgörande. Vi har genomgått äd denna gången och fick tre blastisar, en höll på att kläckas när de återfördes. Nu har vi ingen anning om hur många som finns i magen, spännande men med tanke på att jag bara känner mig enormt trött på kvällen som symptom skulle jag tro att där bara är en men vem vet?
  • Blomman701
    JZ79 skrev 2015-01-26 21:05:36 följande:

    Tips på vart vi kan bo när vi besöker Serum? Hotelltips eller område som är bäst att bo på mottages tacksamt Bra att bo i närheten av Syntagmatorget?


    Googla på Agate Serum Greece så får du fram all info du kan tänkas vilja veta! Närmast klinken och väldigt trevligt är Ariotel Alexandros hotel.
  • Blomman701
    JZ79 skrev 2015-02-05 15:19:16 följande:

    Ni som skickat mensblod till Serum...Har ni gjort det i typ vadderat kuvert, rejält inpackat och sedan med vanlig post? Eller har ni skickat så att ni kan spåra paketet?

    Tack på förhand


    I vadderat kuvert med lite bubbelplastrunt! Hittade aldrig provrör så jag använde en tom liten schampooflaska man kan köpa på Apoteket för att ha i vad man vill vid resor. Funkade hur bra som helst och jag struntade i spårat. :)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!