• barcelona 78

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej tjejer! Hoppas det går bra att jag hoppar in i den här tråden, jag är lite desperat och behöver råd. Jag har utretts hos Braverman, NY. Har endo och opererades i höstas. Tidigare lyckats bli gravid via IVF, 3 gånger men får väldigt tidiga missfall. Hade höga TNF som gick ner efter op. Har nu tagit HCG med börja v. 4+0 och regelbundet därefter och fått väldigt märkliga värden. 79 (28/1), 139 (30/1), 152 (1/2), 392 (4/2). Vet inte om jag ska hoppas eller börja sörja. Man kan ju tänka utomkveds med jag tror verkligen inte på det. Tänker att den från 1/2 kanske var felvärde. Är det nån som har råkat ut för nåt sånt. Vågar man hoppas?

  • barcelona 78

    Åh, ni är så fina! Det är det där värdet på 152 från 1/2 som blir väldigt lågt. Man kanske kan bortse från det och tänka att det var ett felvärde. Jag hoppas men är jätterädd för att bli besviken igen.

  • barcelona 78

    När man tittar på dom graferna verkar det iallafall som att det inte behöver gå spikrakt upp utan det svänger lite i hastighet. Hoppas hoppas! Jag har inte börjat blöda än så det är ju bra.

  • barcelona 78

    Lully, Hjärtefröjd: tack för pepp förra veckan. HCG fortsatte att gå upp sen men jag har inte tagit nåt mer. Det är iallafall rekord nu för oss. Vi är i vecka 6+0 idag! Vid de 3 andra graviditeterna hade jag börjat blöda redan. Börjar tänka att det faktiskt kan gå den här gången. Dels har jag ju opererat min endometrios men jag får också Klexane och Prednisolon. Undrar om nån har koll på hur mycket Progesteron man får ta? Jag har fortsatt med mina progesteronvagitorier (MIC) 400mg, 3 gånger dagligen. Det var ordinationen jag hade fram till testdag men jag fortsatte.

  • barcelona 78
    TWH skrev 2013-02-12 19:45:55 följande:
    Jag fick rekommendationen att ha prog till v12 av dr D. Alan Beer vill att man tar det till v16. Det har en lugnande effekt på immunförsvaret.

    Jättebra! Då fortsätter jag! Det låter också på Lully som att jag kan fortsätta med samma dos jag hade. Tack snälla för hjälpen.
  • barcelona 78

    Hej tjejer! Är det nån som har tips på privatklinik man kan vända sig för att göra akut vul? Jag har redan bokat vul på min klink nästa tisdag, då är jag i vecka 7+0 men Braverman tycker att jag ska försöka göra det så snart som möjligt. Han vill gärna ha vul 4 veckor efter återföring. Vill egentligen helst göra det på min klinik men jag antar att det är viktigt att göra den så fort som möjlig dåt. Är det nån som fattar varför? Är det så att man kan göra nåt om allt inte är bra?

  • barcelona 78

    Ja förlåt, jag bor i Stockholm. Tack stumpan! Det är ju liksom bara några dagr kvar till mitt vul, trodde inte det var så viktigt så jg hoppas jag hittar nån.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!