• Lavisen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis JZ79 vad underbart, ger oss andra hopp :)

  • Lavisen

    Hejsan alla, 
    mejlar här för jag tror ni är mest insatta i ämnet...
    Var på besök hos Penny o Serum i maj men beslutade mig för Cypern o Team miracle då de kunder erbjuda svensk donator o åkte dit i sept. Blev gravid med 2 men fick missfall med ena v 7 o andra v 10. Har en ovanlig bindvävssjukdom som Penny o alla trodde inte skulle påverka, men fick andra missfallet 1-2 dgr efter att jag slutade med kortisonet (prednisolone).

    Ska nu göra mitt andra försök o ska äta kortison längre tid o ev ta Intralipid droppar vid ET. Ngn som har erfarenhet av det, ngn som känt av ngr biverkningar? En väninna fick neuropati från det så jag har blivit osäker då jag har massa knas o vill inte att det ska bli mer, men vill ju såklart bli gravid o inte chansa/äventyra ngt denna gång. Ngn som oxå vet var/hur man gör om man behöver det hemma i Sverige o Sthlm? Tacksam för lite tips!

  • Lavisen

    Härligt Trex :)

    Tack snart lycklig! Låter som ni är många som tagit intralipid vid ganska många tillfällen, utan att ni fått biverkningar. Jag tog ett Intralipid dropp efter ET men min läkaren rekommenderade inte mig att fortsätta sedan, så jag hoppas det hjälper nu!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!