• Stina B

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    PeeWee44 skrev 2015-10-06 10:49:49 följande:

    Hur skulle ni göra? Jag har varit hos dr D och fått en massa mediciner som jag ska ta vid nästa försök. Skulle ni berätta för IVF Riga och dr Fodina om att ni varit i Aten och fått massor av annan medicin?


    Hej! Vi hade vårt inledande telefonsamtal med dr D idag. Vi har bestämt oss för att åka ner och göra hormonutredning å om det visar att vi har chans, göra äggdonation hos dr D. Jag förstår inte varför man inte gör både och på samma klinik. Jag blir orolig. Har jag missat ngt. Finns det bättre kliniker för själva äggdonationen eller vad beror det på att man inte väljer att göra allt på samma klinik?

    /Stina
  • Stina B
    Redan47 skrev 2015-10-06 23:53:47 följande:

    Stina: prisfråga ÄD inklusive tid resor logi. Inget konstigt. Att peta in ett embryo är de kliniker representerade här fullt kapabla till och mkt skickliga embryologer och teknik.


    Okej! Jag har inte den möjligheten då vi har en son och syskonförsök inte beviljas i Sverige eller är lång kö till.
  • Stina B
    Redan47 skrev 2015-10-06 23:53:47 följande:

    Stina: prisfråga ÄD inklusive tid resor logi. Inget konstigt. Att peta in ett embryo är de kliniker representerade här fullt kapabla till och mkt skickliga embryologer och teknik.


    Vet inte var du menar att "här" är men PeeWee44 gör ju äggdonation i Riga, vilket om hon bor i Sverige också borde innebära resor å hotellkostnader....Vill bara välja rätt och maximera chanser å så klart inte bli bankrutt om det går att undvika. Trodde först att det var PeeWee44 som svarade mig.
  • Stina B

    Hej! Svaret på den här frågan kanske finns i tråden men jag fick inget resultat när jag sökte...

    Jag undrar om det finns ngn som vet ngn i Stockholms området som kan hjälpa till med Intralipiddropp. Jag behöver ha tre dropp under tre månader för att se om ngt värde, kanske Tnf, kan gå ned av sig självt. Har inte hittat ngn i Nyköping ännu som kan hjälpa mig.

    Sedan om allt går som det ska och vi genomför äggdonationen kommer jag ju eventuellt behöva hjälp ännu oftare...

    Hoppas ngn har ngt svar. Tack alla för att ni så generöst delar med er. Så intressant att läsa era historier.

    /Stina

  • Stina B

    Hej! Har fått Intralipid tre gånger, en i månaden i tre månader. Fortfarande Tnf på 39 (förut på 60). Nu tycker Dr D att jag ska ta Humira. Hur får jag tag på det? Hur har ni andra gjort? Jag ska ju inte till Grekland ngt nu.

    Tror jag kommer behöva mer Intralipid också...

  • Stina B
    trex2013 skrev 2016-02-10 13:37:41 följande:

    Tack för alla grattis! =)

    Det som var annorlunda inför denna gång var att vi valde dubbel donation samt att jag använt mig av lite akupunktur innan ET och vid ET. Sen jag jag på eget bevåg tagit fler IL dropp en vad Serum ordinerat. Efter ET har jag tagit ytterligare tre dropp och kommer ta ytterligare ett till i dag nu när jag vet att det är plus. Serum ordinerar annars dropp vid ET, vid plus och sen var 10-12 dag tom v12.

    Sen har jag varit glutenfri sen nyår.


    Är det fördel att vara glutenfri?
  • Stina B

    Håller på att planera in äggdonation om ca en månad. Ska ta Humira förhoppningsvis nästa vecka, vänta 10 dagar å sedan ta en 20 dagars förberedande behandling.

    Hur många dagar behöver jag planera in i Aten? Dr D sa det men jag har glömt bort vad han sa.... Var så många tankar kring Humira, med faror, kostnad, var får jag tag på det, vem kan ge den osv. Nu har jag i alla fall fått svar på det mesta kring det.

    Någon som har flygtips? Min man kommer inte kunna komma med. Ser här att många åkt själva. Är inte alls så pepp på det.

  • Stina B
    mom2012 skrev 2016-02-14 10:53:24 följande:

    StinaB hur lönge fick du vänta på provsvar på tbc provet? Det som man ska ta innan man börjar med Humira. Jag har väntat en vecka, tog i måndags och har ej fått svar ännu. Vill börja med Humiran men då tbc svaret dröjer får jag inte...


    Jag hade tagit det tidigare. Det enda blodprov jag väntade på var ett kompletterinraprov från Chicago. Det tog ganska precis 7 dagar den här gången. Längre förra när det var fler tester.
  • Stina B
    mom2012 skrev 2016-02-17 15:20:43 följande:

    Ni som tagit Humira. Jag sitter här med min spruta och har just läst om alla biverkningar...och plötsligt så betyder inte läkarens ord eller förklaring något alls. Jag vågar inte ta den.

    Vad sa läkarna till er ang biverkningarna?


    Jag förstår dig verkligen. Skulle vara intressant att höra om någon här i forumet fått några biverkningar.
  • Stina B

    Hej! Någon som vill dela Humira med mig? Det går ju bara att köpa i två pack och jag behöver bara en. 
    Är det någon av er som bara tagit en Humira, eller brukar det bli att man behöver ta flera?
    /Stina

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!