• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej Mom11 ! På Gravidkollen kan du köpa starkare Agnus Castus(/ Munkpeppar Kolla där. Märket är Lamberts. Jag har själv köpt därifrån.

  • UndrandeSökare

    Hej Lilly2013 ! Välkommen till tråden. Tråkigt med dina missfall. Har du fått testa Lutinus (progesteron som tas vaginalt) någon gång? Har man brist på progesteron kan det leda till missfall. Man kan köpa progesteronkräm receptfritt på nätet tex Progesterall. Vissa har också testat Munkpeppar (agnus castus) för att förbättra äggen. Det kan också köpas receptfritt på nätet. Både Progesterall och Munkpeppar hittas på flera olika sidor på nätet tex Gravidkollen. Dr D brukar rekomendera Munkpeppar. Har ni fått göra någon missfallsutredning? Vad visade den?

  • UndrandeSökare

    Hej halfmoon !
    Välkommen till tråden. Nej, tyvärr brukar landstingets missfallsutredning inte ge så mycket. De tar för få och framförallt inte rätt prover. Det är många här som gjort en utredning här hemma där inget hittades, och sen har Dr D tagit de rätta proven och hittat orsaken.

    Här är Dr Ds mailadress om du vill maila honom: lifeclinic@gmail.com

    Han brukar inte ha några väntetider. Man mailar till honom och säger att
    man vill bli hans patient och så mailar han dig ett patientformulär som
    man fyller i och mailar tillbaka, sen har man ett telefonsamtal med honom
    och därefter bestämmer man en tid och reser till Aten.

    När de gäller IL-dropp så har vissa i tråden löst det genom att de har en sjuksköterska i släkten eller bekantskapskretsen som har erfarenhet av att
    sätta dropp och som vill hjälpa till. Droppgrejor kan man köpa på apoteken
    i Aten eller via internet.

    Blodprover kan man ta genom Werabs. Här kan du se var de finns:
    werlabs.se/provtagningsstallen/

    Lycka till.

  • UndrandeSökare

    Hej Mamma3007 !

    Välkommen hit ! Beklagar dina missfall, jag har själv haft flera missfall och har gjort Landstingets missfallsutredning. På oss hittade de inga fel så deras utredning gav inte oss något. Dr Ds utredning var mycket bättre. Han brukar inte ha några några väntetider så om du vill göra en utreding hos honom så har du hans mailadress här: lifeclinic@gmail.com

  • UndrandeSökare
    Lilly2013- Jag har inboxat dig angående IL.

    Svärdda - Kontakta gärna Dr D redan nu, han har semesterstängt hela augusti.
    Hans mailadress är lifeclinic@gmail.com 
    Man skickar honom ett mail och säger att man vill bli hans patient, så mailar han dig prisuppgifter och ett patientforulär som du fyller i och mailar tillbaka till honom. Sen har ni ett telefonsamtal och därefter är det dags att boka flygbiljetter till Aten.
    Lycka till.
  • UndrandeSökare

    Vad låg dina lymfocyter på? Dr D brukar ordinera dropp om de är höga ( över 3-3.5) Men annars ta droppet imorgon om du har det inbokat, även om du inte får svar av Dr D. Bättre att ta ett för mycket än ett för lite. Lycka till.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!