• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack för era svar.

    Aylak: Jag gjorde förra IVFen i augusti, vet inte om det var för tätt.

    Jag åt Ubiquinol (den sista tiden 500, innan dess 2-300), Melatonin samt allt "det vanliga". Inför augustiförsöket åt jag också melatonin och Ubiquinol, ev hade jag hunnit ta det något längre. I feb-maj åt jag DHEA men slutade pga äl-rubbning, men jag tänker att det kanske trots allt påverkade? Jag åt också något bättre kost inför augustiförsöket (mindre kolhydrater och fler gröna smoothies).

    Mannen åt i princip samma kosttillskott i augusti som nu - ubi, zink, d-vit. Omega 3, samt denna gång även selen och folsyra. Trodde ju att detta hjälpt eftersom befruktningen blev så mycket bättre i augusti än gången innan. Vi har inte testat mannen för något särskilt, det säger att det är "normalt" - det enda vi fick höra vid första analysen var hög viskositet. Nu såg jag något från Agate om detta att det ev kunde vara ett tecken på något - ska kolla vidare.

    Båda åt Vibramycin innan.

    Trex: vilka tester fick din man ta?

    Blåvingen: vad många ägg du fick, har du fått så många i Sverige också? Usch vad hemskt det måste varit när alla 22 gick förlorade!

    Mom2012, ang DHEA - nej jag testade inte värdet innan men nu har jag beställt ett test hos Werlabs - vet dock inte när jag ska ta det, när i cykeln och om antibiotika och hormoner kan påverka.

    En tanke jag har är att äta p-piller 3 mån, sägs kunna hjälpa vissa och med sonen blev jag gravid direkt efter att ha slutat med p-piller. Men en tanke är - hjälper ubi och DHEA medan man tar dem? Utvecklas ägg ändå?

    Usch en tung dag idag, skulle ju sätta in 2 st 3-dagars var det tänkt... Har så svårt att hålla mig uppe.

  • MoM11

    Jag har testat både Gonal F och Menopur. Jag tror det var både första och andra försöket med Gonal F. Kort protokoll båda. Sedan tre gånger med Menopur långt protokoll. Kanske skulle man testa att kombinera. Har haft höga doser hela tiden.

    På ett sätt vill jag testa igen här hemma, men samtidigt har jag tänkt de två senaste gångerna att det är sista i Sverige, sen får det bli utomlands.

  • MoM11

    Fy vad tråkigt mom2012, beklagar! Kan inget om neupogen tyvärr. Skönt att ni har en backup i frysen.

  • MoM11

    Hej
    Jag har beställt DHEA och testo. test hos Werlabs - när i cykeln bör man ta det och hur länge ska man vänta efter antibiotika och ivf-hormoner?

    Jag funderar på att äta p-piller 3 mån, sägs kunna hjälpa vissa att 'nollställa'. Någon som har erfarenhet? Och en annan fråga: hur påverkar det äggutvecklingen när man äter p-piller? Är det bra att äta q-10 och DHEA medan man tar dem?

  • MoM11

    Grattis pink lily, härliga nyheter!

    Grattis Hanna333, härligt att ni lyckades tillslut.

  • MoM11

    Någon som kan undvara IL dropp? Jag vill så gärna testa inför mitt 6e (och sista, åtminstone i Sverige) ivf. Jag fick köpa av en underbar medsyster sist men då det inte blev någon insättning sist och det sedan var juluppehåll har de hunnit gå ut (någon som vet om man trots allt kan använda dem från november?). Har kämpat med en rejäl svacka efter misslyckandet, hade förutom IL laddat upp med Clexane, prednisolon osv. Så blev det ingenting alls (inga befruktade av de 12 äggen...Gången innan 9 av 10!) Denna gång ska jag få något högre dos samt göra 50-50.
    Skulle vara så tacksam om någon kunde undvara några, helst 5 men såklart är även förre av intresse. Har någon även fragmin är jag intresserad.

  • MoM11

    Pink Lily vad härligt att allt såg bra ut!

    Pipperoni jag håller tummarna.
    Vad kul med studien.

  • MoM11

    För ett tag sedan nämnde någon att man kunde spruta i fragmin/Clexane- innehållet i en annan behållare och använda T.ex menopursprutorna att dra upp det med istället - för att undvika blåmärken. Något tips på vilken behållare man kan ta i så fall? Går det tex att återanvända en menopurflaska?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!