• AaFT

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ååå vilken aktivitet här... kul å se... fast tråkigt på nåt sätt... (misstolka inte fel nu...) Lycka till nu alla å jag tyckte mig se något plus nånstans (?) Grattis!!

  • AaFT

    Lycka till imån Snart Lycklig, håller tummarna å hälsa Dr. D !

  • AaFT

    Känner på mig att allt går bra denna gång för dig, å jag brukar inte ha fel... Ja, hälsa från oss alla å Mina! Kram!

  • AaFT

    Toppen TWH, Lully å Erik!! Håller tummarna för er å önskar lycka till på mötet!!
    TWH ville du veta hur många i tråden som använder IL (?), så räkna med mig, även om vi inte lyckats än... Kramar

  • AaFT

    Ååå Holly!! Grattis till dina små mirakel!! Glädjetårarna rinner här.... Önskar er all lycka å skickar massa kramar till er alla tre!!

  • AaFT

    Härligt att läsa om era plus!! Grattis å hoppas det håller heeeeela vägen nu!!

    Angående nål... å IL... min VC hjälpte mig å sätta nål i förväg, å sen fixa vi IL'n själva hemma, när det krisade en dag... å de inte hade resurser... (Ett tips så, de inte händer er tjejer nå... )
    De tom ringde morgonen efter å fråga om allt gick bra...

    Kramar till er

  • AaFT

    Hej! En liten kort fråga... om man efter IL mm... ska ta FBC +diff... å om jag kollar i "mitt schema" så borde jag ta blodprover idag, imån och på onsdag... tror ni att det räcker å bara ta dem tisdag å onsdag... eller hur noga är det att dr. D har dem tagna exakt... tre dagar i rad? Gör det så stor skillnad om jag jag väntar en liiiiten dag? (har så svårt å komma ifrån jobba idag.... å jag får ändå inte svaren direkt här...) Vad tror ni erfarna? Tacksam för svar...!

  • AaFT

    Jo, han ville jag skulle ta FBC fyra dagar efter IL (fick IL i torsdags å dag fyra e idag), men sen råkar det "krocka" med mitt nya IL imån... då ville han att jag skulle ta FBC på morgonen innan infusionen... och sen FBC på onsdag fm.... så det var därför jag undra om jag kunde hoppa dagens... då det blir fem dagar istället för fyra.... Men jag bestämt att jag nog skippar idag... är ju redan så söndersstucken i mina blodkärl...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!