• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    canada- du behöver inte skriva så mycket i det första mailet,  din sjukdomshistoria kan du spara och fylla i Dr Ds patientformulär sen.
    Tala bara om med några få meningar att du vill bli hans patient pgr av att du tror immunförsvaret orsakar dina fertilitetsproblem.  Lycka till.

  • UndrandeSökare

    Peewee- ta ett gravtest och testa. Fick du utslag på Äl- test denna månad? Så du är säker på att du haft ägglossning? Hoppas det ordnar sig.

    Lilly - Serum och Dr D (Life clinic) är 2olika kliniker. Jag la tidigare itråden ut 2 sidor med info om Life clinic. Kolla mina tidigare inlägg. Annars maila Dr D och fråga om han har någon ny hemsida.

    Vallmo- Dr D brukar vilja att man tar ett nytt dropp snart om lymfocyterna är höga (över 3-3.5). Så ha det i minnet varje gång du får dina provsvar, att är lymfocyterna höga försök boka in ett nytt dropp inom de närmaste dagarna.

  • UndrandeSökare

    Vallmo- Dina Leukocyter och Neutrofilia kommer stiga av att du tar kortison. Håll i första hand koll på dina lymfocyter och monocyter.

    Fili- Dropp hos Marie i Sthlm kostar 1500kr om du har med dig din ilpåse själv. Annars kostar det 100kr extra så fixar hon il också. Koksalt och droppgrejor fixar hon. Hon tar både kort och kontanter och kan ordna dropp på helger med om du behöver. Ta buss 54 från Klarabergsviadukten.

  • UndrandeSökare
    Vem har svaren skrev 2016-07-08 19:36:30 följande:

    Gäller denna adress fortfarande? Hörde att han skulle öppna en ny klinik...

    Genesis Hospital

    Papanikolai St 14-16

    HALANDRI (Gefyra Halandrioy)


    Nej, den där adressen är gammal.
    Den här adressen är det som gäller nu:

    IAKENTRO clinic

    Fragokklisias 4
    MAROUSI
    151 25
    ATHENS


     


    5:e våningen, har en egen ringklocka på vänster sida om dörren.


      


    Kliniken ligger i ett område som heter Marousi.
    Närmaste tunnelbanestation heter Kifisias, därifrån kan du
    gå till kliniken.

  • UndrandeSökare

    Blåvingen- Behapan kan du köpa receptfritt på Apoteket. De har det bakom disken så du får säga till om det. Kostar ca hundra kronor för en burk. Annars be din Vc läkare skriva ut recept så får du det på högkostadsskyddet.

  • UndrandeSökare

    Dreams- Jag hade röda hund som barn, men jag tycker absolut att du ska vaccinera dig om du inte haft röd hund som barn.Får man det som gravid kan det bli fosterskador. Fråga din Vc om de kan vaccinera dig annars kan det finnas privata kliniker som kan vaccinera. Ring runt och kolla priser.

  • UndrandeSökare

    Avocado - det kan vara smart att inte nämna att du får immunbehandling ftån utlandet för dina svenska läkare eftersom de flesta svenska läkare inte tror på immunbehandling vid graviditet eftersom det inte är bevisat i dubbelblinda studier att det funkar. Men du kan berätta för barnmorskan sen om du vill. Har man tur möter man en intresserad person och har man otur blir man ifrågasatt om man verkligen ska ta alla de där medivinerna.

  • UndrandeSökare

    Dreams och canada - runt Syntagmatorget mitt i stan finns massor med Apotek typ ett i varje gatuhörn. Det är bara att kolla efter deras skyltar som ser ut som ett grönt ellrr rött plus. Tänk på att vissa apotek inte acceptrrar kort utan endast kontanter och vissa apotek har siestastängt dvs de har stängt några timmar på dagen och öppnar sen på kvällen igen. Vissa apotrk kan tänka sig att beställa hem Il och clexane men inte alla. Albyl och prezolon har de flesta hemma, men oftast har de bara få förpackningar på varje apotek så endera försöker man hitta ett apotek som vill beställa hem allt man behöver eller så får man springa runt på många apotek. Köper ni medicin genom DrD då blir det dyrt. Han tar ca 350kr per ilpåse som du istället kan köpa själv på apoteket i Aten för ca 68kr per påse. Lycka till i Aten.

  • UndrandeSökare

    Vallmo- Ja, har du haft 3 missfall kan du få göra en missfallsutredning. Kontakta ditt landsting och fråga var du ska vända dig. Ofta brukar det vara Kvinnokliniken vid närmaste sjukhus. Även privata gyn kan hjälpa till.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!