• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Imorrn åker vi till Aten. Med tur blir det FET på tors :)

  • RobSab

    Tack tjejer! Tre (!) embryon ligger i min mage nu. Vi firar 2 mån som gifta idag också, så vilken gåva!

  • RobSab

    Just nu vet jag inte vad jag ska göra.
    Nu när jag ska ta kvällens dos av neupogen SÅ FINNS DEN INTE I RUMMET.
    Jag tog den ju så sent som igår kväll och jag är helt säker på att jag la in den i kylen efter att jag hade använt den. Nu finns den inte i kylskåpet och inte heller någon annanstans i hela rummet.
    Så jag har pratat med städaren (som tur nog var på hotellet) men han hävdar att han inte har sett någon ask med medicin utan har bara tagit soppåsarna som vi hade lämnat. Jag frågade om han kanske såg en ask när han sopade golvet, risken finns ju att jag glömde ställa in asken i kylen och att den sen har fallit på golvet och då i glömska. Han menar dock att han inte alls har sett en ask.
    Min man är nu ute och försöker hitta neupogen klockan 21.00 i Aten.
    För att stilla min ångest lite så tänker jag att om jag nu hade glömt den framme i rummet så är väl medicinen ändå bara att kassera i så fall va? 

  • RobSab

    Tyvärr har inte neupogenen dykt upp och det är hela asken med alla de tre ampullerna vi hade kvar (vi åker hem på måndag så behövde inte ha fler med oss) så just nu finns ingen plan-b. jag försöker att inte stressa upp mig men kan heller inte riktigt tänka logiskt pga att jag blir så uppjagad.
    jag har ringt genesis men det verkar vara stängt och vi får inte tag på dr D heller. jag har mailat honom nu och hoppas på att han ska kunna hjälpa oss imorgon antingen genom att hitta ett apotek som har eller med ännu mer tur att det finns någon ampull på kliniken.
    just nu är man såklart bara less och uppgiven över att det inte bara kan få flyta på ens med sånna här saker.

  • RobSab

    Vi fick tag på Dr D igår. Han skulle försöka fixa neupogen till idag men sa att om det inte gick så skulle vi ta en vanlig dos på en gång på måndag när vi kommer hem. Han sa att vi inte skulle oroa oss så då gör vi inte det heller. Inte så mycket iaf..;)

  • RobSab
    jefosho skrev 2014-10-05 19:50:13 följande:

    Hej kämpar,

    Jag och min fru har precis påbörjat våran Aten-behandling och jag har några frågor till er som har gjort detta.
    Överlag är ju problemet att läkare eller vårdcentraler inte är så hjälpsamma när man vill ta prover utan att man ha symptom för något.

    För det första undrar jag hur ni gått tillväga när ni tagit FBC-proverna? Vart vände ni er?

    Hur gjorde ni för att få Humira? Fick ni någon att skriva ut recept rentav?
    Vi undrar också hur ni som tagit sistnämnda medecin har upplevt den. Biverkningar och andra "otäcka" saker?

    Tack snälla för svar.


    Hej och välkommen!


    Jag bor i Uppsala och försökte rätt länge att få olika läkare att hjälpa mig med remisser för blodprover. När jag väl fick hjälp så var det alltid strul med vad som skulle kryssas i, det var rätt  motvillig hjälp om vi säger så.
    Nu använder jag mig av werlabs.se och betalar för blodproverna själv samt åker till sthlm för att ta mina blodprover. Ändå är det en miljard gånger smidigare än att försöka få hjälp av läkarna här.

    Jag har ju inte använt mig av Humira så kan inte hjälpa dig med det, men det som kan vara bra att veta är att du har all rätt att plocka ut medicin i sverige om du får ett eu-recept av Dr D. Nackdelen är att du får betala själv för medicinen men om det inte går att finna en annan lösning (alltså att ingen läkare vill skriva ut på svenskt recept) så är det alltid skönt att veta att det går att lösa på något sätt.

    Lycka till!

  • RobSab

    Åh nej Zwillinge vad tråkigt!
    Skönt ändå att inte "kasta bort" pengar när kroppen är i obalans. Dålig tröst såklart men ändå.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!