• lillebob

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    han sa att det är staten som säger detta! När gynekologer försöker hjälpa oss som behöver IVF och söker vård utomlands så ska det kosta 1000 kr och de kontrollerar aktivt att de tar rätt betalt, jag tycker det låter helt grymt! (jag vet inte hur de ska kontollera detta, de kan väl inte veta om jag har ngn kvinnosjukdom), räcker det inte med att vi lider att vi inte kan få barn, bekostar våra behandlingar själva och nu ytterligare kostnader då jag kommer få springa på täta besök för kommande äggplock i Aten, inte en kostnad jag räknat med...någon som har tips på bra "prisvärd" gynekolog i skåne?

  • lillebob

    Tar gonal-f just nu, tyvärr har jag inte fått igång äggblåsorna ännu som Dr D vill, vilken stress detta är, hur har ni klarat er igenom behandling i Aten? Jag känner mig otroligt ledsen, gråter massvis, vilket jag inte brukar göra....det är ju 1000 frågeställningar & motgångar man får med allt detta och mycket pengar inblandat!! Måste ha en plan B om jag nu inte utvecklar några äggblåsor så kan det ju inte bli några till frysen heller... ni som gjort äggdonation, vart har ni vänt er?

  • lillebob

    Sokattan, så spännande, du måste berätta hur det gick! Också inne på hysto i Riga, börjar bli smått otålig! Trevlig resa!

  • lillebob

    Åh Zwillinge, alla dessa motgångar, när ska det bli vår tur....önskar jag kunde hjälpa dig!

  • lillebob
    Angla skrev 2014-11-05 07:05:01 följande:

    Hur går det för Er? Tänkt på Er men undvikit nätet. Adoptionen gick i stöpet och våren var en pina. Satte tillbaks två ägg i augusti som fäste. Har IL, Lutinus och Innohep lver. Hojta om ni behöver. Hoppas ju att ni alla ska få lyckas!!! Kram på Er


    Hoppas jag kan skriva, stort grattis till graviditet!! Kram
  • lillebob

    Snart Lycklig - det går sådär...mycket frustration!
    Lite irriterad på min kropp, som alla andra här inne...i september verkade som ngt var på G, men immunförsvaret tog hand om det som vanligt!!
    Tänkte göra ngt annat denna månaden, ska prova insemination om jag får några äggblåsor vill säga, var så sjukt stressad förra månaden, då dr D var mycket sen på att svara och sen skulle ha prover samma dag etc...
    någon som vet när jag ska ta IL och kortison vid insemination? kanske en högre dos kortison då kroppen vann i september, jag vill vinna denna gången!!
    kram på er alla!!!

  • lillebob

    behöver råd från er kloka kvinnor!
    håller på med en insemination, men min kropp vill inte att äggen ska växa, får både menopur och gonal-f, förra månaden blev det inga ägg (planerade för IVF i Aten), denna gången har vi ett som växer, de andra vill inte, vad gör man? mer IL? kortison?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!