• PeeWee44

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jovita skrev 2017-08-12 09:50:36 följande:

    Hej tjejer!! Jag har fått neupogen insatt av Dr D. Ska börja ta halva flaska varje dag. Min fråga är om jag kan ta halva flaska och använda den andra halvan nästa dag? Tack för svar...


    Hej, jag har använt samma flaska två dagar. Lycka till. Kram
  • PeeWee44
    finee skrev 2017-09-03 21:26:06 följande:

    Är det någon som vet om man kan handla med kort på apoteken i Aten? Eller är det kontanter som gäller? Funderar på hur mycket jag behöver ha med mig.


    God morgon, det går utmärkt att betala med kort i Aten. Lycka till.
  • PeeWee44
    finee skrev 2017-09-04 06:20:37 följande:

    Okej! Jag har för mig att jag läst här i tråden att det inte är säkert att apoteken tar kort. Men detär ju jättebra om det är så att de gör det!


    Dom apotek vi varit på har tagit kort. Vi köper det som inte går att få tag på i Sverige där, annars får dr d skicka eu-recept och hämtar på apoteket i Sverige. Orkar inte springa runt på en massa olika apotek när det går att köpa här.
  • PeeWee44
    finee skrev 2017-09-04 22:28:54 följande:

    Snart åker jag till Aten! Känns nervöst. En fråga gällande att köpa med sig mediciner: måste man springa runt på en massa olika apotek och köpa allt de har (små lager har jag förstått att de har), eller kan man lägga en beställning på typ 30 askar Clexane och gå och hämta på ett och samma apotek typ dagen efter? Vi blir där mån-tors, så har några dagar på oss. Men skulle vara skönt (om det nu går!) att beställa och hämta ut istället för att springa runt på 30 olika apotek. Hoppas att någon av er här inne kan svara!


    Vi fick också springa runt på massa apotek för att köpa Clexan, vi valde i stället att använda fragmin som du kan köpa i Sverige. Det vi köpte mycket av är Utrogest som det inte går att få tag på i Sverige.
  • PeeWee44
    Niskan15 skrev 2017-09-05 11:14:54 följande:

    Hej alla kämpare!

    Nu har vi bokat resan och åker till Grekland i november. Vi ska träffa Dr Dimitri den 20e november.

    Dock undrar jag lite om hotell och klinik. På denna sida står det Genesis Hospital Papanikolai ST 14-16 Halandri (Gefyra Halandriyo) och Dr Dimitri skrev en annan adress IPPOKRATOUS 166 ATHENS 114 71 . Vilket av ovanstående stämmer?

    Kan någon även förklara för mig hur man går vidare med alla mediciner? Vem ska jag som bor i Sthlm gå till för att sätta dropp på mig om det skulle behövas? Vilket apotek i Aten ska jag gå till för att köpa alla mediciner? Nu börjar allting kännas på riktigt. Börjar bli lite nervös om detta ens kommer hjälpa oss.. sista utvägen .... ??


    Hej

    Det är inte rät
    finee skrev 2017-09-05 16:54:49 följande:

    Låter ju som ett bra alternativ med Fragmin. Fick du eu-recept av Dr D? Var det svårt att hämta ut så mycket med eu-recept (man behöver ju massvis med sprutor om man ska ta hela graviditeten...)?


    Jag har fått utskrivet av gyn i Sverige en gång och då på högkostnadsskyddet. Nu har jag inte lyckats bli gravid. Har hämtat Neupogen och il på riktiga apoteket på dr d:s recept utan problem. Clexane är väldigt dyrt i Aten också.

    Lycka till.
  • PeeWee44

    Fick svar igår på mensblodstest från Serum, vi valde att kolla allt, det var negativt. Så vi slipper äta massa antibiotika.

    Nu väntar hysto och LIT i början på november på Serum. Vi har inte sagt till dr d att vi gör detta. Sista insättningen blir i januari-februari. Får hoppas på att det går.

    Trevlig helg alla. Kram

  • PeeWee44
    lill111 skrev 2017-09-09 16:13:30 följande:

    Åhh, vad sköööönt för er!! Nu bara måste det gå vägen! Stor kram!


    Tack detsamma! Snart är ni på gång. Har ni fått något datum än? Kram till er!
  • PeeWee44
    lill111 skrev 2017-09-12 14:21:31 följande:

    Kan man köpa prolutex (progesteroninjektioner) receptfritt i Grekland???


    Det undrar jag med. Dr d verkar inte använda det, hoppas vi kan handla hos Serum annars när vi ska dit.
  • PeeWee44
    UndrandeSökare skrev 2017-09-12 22:10:53 följande:

    Serum använder det, och kan till och med skicka det med post till Serums patienter i Sverige. Kolla mom2012s gamla inlägg, hon gick hos Serum nu sista gången när hon lyckades, och hon fick det skickat till Sverige av dem.


    Tusen tack! Ska kolla med dom. :)
  • PeeWee44
    lill111 skrev 2017-09-27 15:24:44 följande:

    Jo, men det är ju så att dr d som lyfts här innan tidigare är helt inriktad på immunologi, det är inte Penny hon har en annan inriktning....därför är det viktigt som pratats om tidigare att utreda vad just du lider av för bekymmer. Det är klart att han inte har några alternativ då, eftersom han bara arbetar med immundämpande mediciner...så som sagt ta reda på exakt vad som är bekymret och välj läkare efter det...

    Därför är det klokt att kanske utredas av både penny och dr d, SEDAN ta ställning....och helt enkelt lita på en av dem utifrån resultat på tester och hystro...tror det blir väldigt frustrerande och stressande annars att hela tiden tvivla på det protokoll man fått till sig...

    Därav anser jag att det är olyckligt att beskriva dr d på det viset...sedan håller jag ju med, det är ju alltid bäst att få ett svar än inget...men jag tror att man ska respektera och följa det spår och läkares ordination....annars uppstår onödig stress och tvivel, och det vet vi alla här inne inte är bra....


    Jag håller med dig helt och hållet. Vi har bara varit dr d patient, nu har han fastnat lite på oss så vi kommer nu efter fyra försök med dr d även åka till Serum då jag hade otroligt dåligt progesteron som d ignorerar. Kommer att plocka det bästa av dom båda klinikerna.

    Vi har inte heller haft problem med svar från d, otroligt sympatisk och kunnig läkare. Tänk om svenska läkare vore som honom.

    Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!