• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    RobSab skrev 2014-09-30 23:30:35 följande:

    Imorrn åker vi till Aten. Med tur blir det FET på tors :)


    lycka till nu!
  • trex2013
    Katt12 skrev 2014-10-02 09:09:44 följande:

    En liten fundering: är kallad på vaccination av hepatit A, en uppf av en spruta jag tog förra året för att få fullt skydd. De rek även påfyllnad av stelkramp (trippelvaccin) då många år gått sen sist. Har ngt hört om den här typen av vaccinationer är neg för fertiliteten/immunförsvaret på ngt sätt..? Man vill ju stämma av allt och ska man inte ens ta ipren undrar jag hur detta påverkar? Ngn som vet?

    Lycka till idag RobSab!!


    Jag tog min andra hepatit spruta (havrix, tror jag det heter) i somras.
    Kollade med Penny på Serum och hon sa att det ska inte påverka ngt inför mitt nuvarande försök, men kolla med din läkare utifall att..
  • trex2013
    RobSab skrev 2014-10-02 15:50:45 följande:

    Tack tjejer! Tre (!) embryon ligger i min mage nu. Vi firar 2 mån som gifta idag också, så vilken gåva!


    spännande och Grattis! :)
  • trex2013
    Zwillinge86 skrev 2014-10-07 16:59:00 följande:

    Trots egen (omedicinerad) ägglossning så var gravtest toknegativt även denna månad :( glädjen över att vi åtminstone förhoppningsvis kan se fram emot att påbörja ÄD-behandling innan årsskiftet grusades dessvärre också idag. Läkare från endokrin hade nu sett över mina höga provsvar och tyckte absolut att jag skulle medicinera då hon menade att de höga värdena omöjliggör en graviditet. Således avrådde hon oss från ÄD innan jag lyckats få ner mina värden. Tacksam över att jag slipper slösa ytterligare ett försök med kassa förutsättningar, men att ha ÄD-behandlingen inom räckhåll fungerade som min livlina. Nu lär det väl dröja innan det är någon ide att varken hoppas eller satsa igen. Fan också!


    så ledsen att höra, men tänk ändå vad bra att du nu får tillfälle att komma i balans, och som du säger slippa kasta bort ännu ett försök. ingen tröst just nu jag vet.
    Stor kram!

  • trex2013
    RobSab skrev 2014-10-07 20:09:30 följande:

    En fundering ang dropp. Jag får ibland så det liksom strålar till i armen av droppet. Är det bra/dåligt/inget av det?
    Känslan är sådär som när man spolar rent i venen först och det kan stråla till lite fast det här är mitt i dropp-tiden liksom


    be de sakta ned hastigheten lite, då brukar det försvinna :)
  • trex2013

    själv så är jag på ruvardag 13 i dag och det ser relativt kört ut. har enorma nattsvettningar varje natt, trots ökat kortison. Ochså är mensen så gott som igång. Det är inte lite ljusros/runt utan mycket rött. Exakt samma dag som sist började det även denna gång. tröttsamt och jävligt ledsamt..

  • trex2013
    RobSab skrev 2014-10-08 09:27:40 följande:

    Åh trex2013 jag är så ledsen för din skull


    tack,  hur går det för dig?
  • trex2013
    RobSab skrev 2014-10-08 13:02:20 följande:
    inte så bra tror jag men jag har ingenting att basera det hela på.
    mina värden har varit bra hela tiden och jag verkar svara bra på doseringar och dyl men jag känner ingenting. Å andra sidan har jag känt det som att jag var gravid vid två tillfällen innan och båda de slutade i mens långt innan testdagen.
    jag när ett försiktigt hopp samtidigt som en negativ röst i mitt huvud maler på och säger "varför skulle just du bli gravid", den här gången har rent mentalt varit den absolut jobbigaste och det hänger nog ihop med att jag inte känner någonting varken positivt eller negativt från kroppen så det är så svårt att läsa av. =/

    Har skyhögt med vita blodkroppar nu men har tagit neupogen i den här cykeln så antar att det hänger ihop med det, om det är bra eller dåligt vet jag inte. testdag på fredag, eller lördag egentligen men då har labben stängt.
    Ja fy vilken j-vla tortyr denna väntan är.. att inte veta och analysera minsta lilla. Ruvartiden är verkligen det värsta. Hoppas, hoppas nu att det går bra för dig. Du har ju inte fått någon riklig blödning så hoppet finns! :D
  • trex2013
    Blomman701 skrev 2014-10-09 17:32:58 följande:
    Tack!! Väldigt omtumlande efter alla år. :) Är bara trött på kvällarna så det där att jag letat symptom tidigare icke-gravidgånger känns hur dumt som helst. Jag slocknar framför tv:n vid åtta på kvällen men det känns som ett lyxproblem.

    Vi har blivit gravida tack vare Serum? Den där Penny är värd sin vikt i guld.
    Stort grattis! Jag kommer också gå via Serum framöver. Penny är verkligen en underbar kvinna. :)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!