• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    JZ79 skrev 2015-03-05 12:10:47 följande:

    Sitter nu på flygplatsen i Aten, väntar på att flyga hem via Amsterdam. Gick inga direktflyg. Aten har varit fantastiskt och omtumlande. Serumkliniken och Peny är ju fullständigt fantastiska, deras omtanke och proffesionella bemötande gjorde att jag typ började gråta när vi skulle lämna dom sista gången med en behandlingsplan i väskan. Det blev hysteroscopi igår, livmodern var totalt kass, helt inflammerad, fanns inte en mm slät slemhinna som det ska finnas Fck gå igenom hela hyston på dvd med Peny efter, otroligt bra att få se allt även om det gjorde mig lite ledsen. Känner mig öm idag, de fick skrapa bort ett tjockt lager inflammerad vävnad. Blöder fortfarande, glömde fråga hur länge jag kommer göra det. Även börjat med en sorts p-piller nu direkt, Cyklacur tror jag de hette. Nedregleringsspruta i mitten på mars.

    Vi gjorde ju DNA fragmentering på makens sperma. Första testet (vanligt spermaprov) de tittade på tyckte dom va ok och Peny trodde vi skulle kunna använda spermab vid ÄD..fast Efter att DNA fragmenteringen stod det klart att det är nästintill omöjligt stt ett embryo skulle överleva hela vägen och bli ett barn. Maken som tidigare inte velat dubbeldonation sa direkt till Peny att då vill han köra på dubbeldonation.

    Provet med mensblod visade hidden Chlamydia och bakteriell vaginos. Hon pratade typ om kronisk chlamydia (förstod inte riktigt det..) men det är ju inte den "vanliga" std chlamydian detta utan en ur samma familj om jag förstått det rätt. Hur som helst så ska den behandlas nu.

    Blev chockad över det dåliga skicket på min livmoder, en äggstock var helt ur funktion och stopp i en äggledare. Hela insidan av livmodern var gropig och ojämn, ett embryo skulle aldrig kunna fastna där..

    Resan har varit bra, vädret fantastiskt och Peny och de andra på Serum va helt underbara!!


    Jag instämmer, tack för att du delar med dig! Lycka till nu med att få ordning på allt. :) Mot sommaren är det nog dax för mig också att besöka Penny på nytt.
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2015-03-18 16:32:16 följande:

    Tack rara! Hur går det för dig?

    Lite ego: vi var på RUL imorse och allt såg normalt ut. Exakt stl för tidpunkten (v19, 18+6). Vi blundade när de skulle mäta lårbenen, så vi inte skulle se om det är en flicka eller pojke. Jag var så nyfiken, men knep ihop ögonen tills de sa till att vi fick titta igen. Kan inte förstå att jag går in i v 20 imorgon. Trodde aldrig jag skulle få uppleva detta, då allt varit så motigt i min långa kamp.

    Jag hoppas för er alla som kämpar!
    Är så glad för din skull och tack för att du uppdaterari tråden hur det går för dig! :D
  • trex2013
    Redan47 skrev 2015-03-23 14:25:36 följande:

    Jag har plussat idag! Ett hcg på 330! Jag fattar knappt är i chock. 10 försöket! Jag har ju sagt att det ska gå!


    Stort Grattis ännu en gång!! :D Hjärta
  • trex2013
    altea skrev 2015-03-24 14:36:22 följande:
    TACK för tips!! :) 
    Fokus har så länge legat på bli gravid så vad som händer därefter är helt okänt... Drömmer
    Stort Grattis! :)
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-03-30 11:28:46 följande:

    Håll en tumme eller två den 1:a april. Äl omslag ( naturligt !) nu i helgen! Så tid bokad för insättning av 10:onde ägget ... Fuskat totalt med allt denna gång. Har varken haft tid/ork/pengar till Stockholms resa o dropp. OM jag blir ruvare på onsdag så tar jag nog ett dropp ögonböj .. ! ( men ett ynka ägg ... Kan lika gärna dö under tiningen ). 1:a april känns som ett skämt totalt.. Orkar inte ta det på allvar... Varför skulle det typ gå nu ?

    10 april Skype samtal med klinik i Prag för embryodonation. Så nä... Tror föga på detta!


    håller flera tummar för dig! kramar
  • trex2013
    HRE skrev 2015-03-31 15:48:33 följande:

    Åh, jag måste dela med mig av min lycka! Var på första UL idag och såg två tickande hjärtan! Helt magiskt! Jag är alldeles varm i kroppen fortfarande! Allt såg bra ut och läkaren och jag bestämde att det är en av varje;.)

    De var små, 2.0 och 2.3 mm så hon bedömde det mer som att jag är i v 5 + något, alltså v. 6 då om jag fattar rätt istället för 6.2, v 7 som jag räknat. Men det kan kvitta för jag är lycklig;.)

    Sen tyckte hon väl sådär om alla mina mediciner men jag hade inte förväntat mig annat;.)


    Åh, vilken lycka! Stort Grattis! :)
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-01 07:24:05 följande:

    Kräknervöst här ... Knappt sovit inatt. Bilen packad svärmor uppbokad som barnvakt. Sitter med telefonen klistrad. Snälla ring INTE ! Vill inte ha samtalet om att mitt sista embryo dött ... Vill åka till Uppsala nuuuuu ! Dagen för återsättning är verkligen den värsta. Kan ta minus på Stickan ... Men avskyr denna väntan. Sväljer ner näven med alla tabletter med massa äcklig tomatjuice. ( tack för påminnelsen om juicen här i tråden). Sist ringde de nästan exakt 8.15 när sista ägget dog i en batch. Typ 52 min kvar... Ah!


    håller tummarna att allt går bra!
  • trex2013
    lillebob skrev 2015-04-01 09:05:16 följande:

    Ännu en misslyckad insemination!! Får alltid mens efter 12 d, har jag för kort lutefas? Kan man göra något åt det? Nu blir det äd någonstans i världen! Så urlakad, så less på att barnlös, varför???


    :( stor kram till dig! Får alltid också mensen på dag 13 oavsett..
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-04-08 06:57:30 följande:

    Redan: nä, jag får hoppas att det är ett guldägg. Lite tröstlöst när jag igår kväll såg lite rosa brunt på pappret. Ruvardag 6 har jag aldrig blödit förut. Sen kom det blod på dag 1-2 också. Hatar att de alltid numera ska krossa in ägget i min livmoder! I Tjeckien gör de Mock transfer . ( alltså vidgar upp o provkör innan med katetern ). Hoppas kunna göra det i sommar... Hur går det för dig ? Tagit fler HCG ? Hoppas så att allt fortgår enligt plan !


    hur går det för dig? inget mer färgat? håller tummarna!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!