• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    SL: jag upplyste gyn om klexane, böt ej. Men tog emot ett recept. Jag räknade vilken styrka jag skulle behöva.

    Kommer fortsätta m östrogen öka med 8mg oralt utanpå plåster. Flr att se hur kroppen reagerar. Men transfer blir det tyvärr ingen. Fertilitetsfönstret stängs, hade ÄL igår. Skit less.

  • Redan47

    Avbokat nästa veckas transfer. Fönstret stängt. Ny plan att göra en nedreglerad cykel för att dra tillbaka min egen cykel och dra ut något på östrogen behand för att ge slemhinna mer tid.

    Är Fragmin och clexane bättre alternativ för immunproblematik än Innohep. Av fertilitetsguiden att döma skulle jag kunna dra den slutsatsen ... Men läser googlat ser att alla tre förekommer vid vår behand. Vill gärna ha synpunkter , så jag kan ta ut "rätt" sort på mitt recept.

  • Redan47

    Tack zin för ditt inlägg. Det innebär att inget av dem är specialiserat m immun, utan poängen är principen blodförtunnande. Ja, det är nog dags att byta sort. Verkar lite meningen när det korsat min väg på ett lättillgängligt sätt.

    Östrogen Plåster behandlingen gav inget, jag är helt stum ich jätte besviken.

    En annan fråga, vilket nedreglering preparat i fass är att rekommendera. Jag har tidigare en enda gång tagit en zoladex spruta. Finns motsv i Sverige? Vad ska serum bäst skriva i EU receptet? Läser om nässpray, två sorter ... Är något att föredra framför det andra? Jag kommer börja nedreglering nu på min dag 21, tror jag. Annars på dag 2.

  • Redan47

    4*100mikrog estradot. Må o to.

    Zoladex var min första bekantskap i ÄD svängen - herregud, jag preparerade mig med youtube klipp, Emla plåster, svettig blev jag och fick lägga mig efteråt då jag blev snurrig av anspänningen. Idag, känner jag mig helt mentalt bedövad. Tänker en spruta depot verkar bättre än spray och ett mindre moment att komma ihåg flera ggr per dag.

    Men visst som du säger en present på posten fr Aten funkar ju oxå;))

  • Redan47

    Har boende på hotel central Aten. Min man hade av misstag bokat - ej avbokningsbart.

    Då min transfer blir inställd så.... Blir det ingen resa. ;((

    Det är hotel president - incheck 17/7-20/7, ca 550kr/natt, riktigt bra pris. Pool på taket kan va skönt för att bara hänga vid för oss som inte ska bada.

    Hör av er för mer info. Så skickar jag bokningen.

  • Redan47
    ynka73 skrev 2014-07-13 15:56:39 följande:

    Tack för era svar. Har precis suttit på Danderyds gyn akut i 4 tim för att få utskrivit Fragmin. Är gråtfärdig för hur svårt detta kan vara. Läkaren ville inte ta ansvar för att skriva ut 20st sprutor då hon inte hade en aning om denna immunbehandling i Aten. Hon var snäll och skrev ut 2 st men resten måste jag fixa själv. Måste hitta en gynokolog som kan skriva ut detta. Har försökt att inboxa April12 för att se om hon har kvar men lyckas inte komma in på hennes sida:(. 


    Inboxa mig! Omg
  • Redan47
    RobSab skrev 2014-07-13 18:52:22 följande:

    Tack FineS!

    Hörrni tjejer. Ni som har gjort ivf här i Aten, vad har er nota slutat på? Jag har inte haft en tanke på att man ska betala för frysning av embryon. Nu är jag lite nervös för slutsumman


    Det är olika fr kliniker till klinik, om de tar betalt för frys inklusive transfer eller bara fryskostnad. Riga kostade frys 300?+ca1300? vid transfer. Serum vill jag minnas vi betalde 1000? per strå inkl transfer. Vi valde frysa två strå, vilket blev faktura på 2000?. Exkl. mediciner och andra behandlingsval vid transfer.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!