• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan skrev 2014-06-19 15:30:21 följande:

    Jag viskar högt .. HCG 21... Sitter här o gråter ... !!! Är chockad... Är det verkligen sant..?!

    Måste maila dr d!!!


    kRam vad underbart ...förstår att du är chockad...du väntade ju 0. vilken ruvardag är du på nu?
  • Redan47

    Solkatt: dpo kan ju likställas med äggplock dag. Om du satte in 5 dagars den 12/6 är du enl min beräkning på dpo 12. Och på ruvardag 12/13 har vi många TD efter transfer och då vill vi det ,hcg ska vara >25. Och ha en frisk fördubblingstakt. Du fick plus! Det var mer än du räknat med- njut av att du är gravid! Kan inte påverka mer än att ge embryot lugn o ro hormoner nu! Lev i bubblan att det faktiskt tog sig ! Grattis - tror jag oxå skulle tvivla... Men även när det känns så letar jag rätt på det som ger mig lugn o ro.

  • Redan47

    Jag skulle börja innan några dagar. Du petar väl i dig en ansenligt antal östrogen ...

    Progestoron 4dgr innan- 600-800 mg .

    Jag sprutar hela tiden trombosprofylax. Min koagulering går fortare m östrogen. Jag tar prover då och då. Även innan transfer i Aten. Mest för min egen skull. Proverna bekräftar att jag behöver mina sprutor.

  • Redan47
    Solkattan skrev 2014-06-21 10:08:36 följande:

    Redan : vad är det för prov du tar för att kolla koaguleringen ... ? Nyfiken !


    Fibrinogen

    Protrombin time (PT)

    Partial Thrimboplastin time (PTT)

    Det mest utförliga prov och provsvar fick jag faktiskt på sem i Thailand. Helt oväntat. Tydliga tabeller med ref kontroll tider ich INR.

    Aten tog jag oxå anti-Xa och dimer.
  • Redan47

    Nytt FET inbokat, resa till Aten 17-20/7. Det ska gå. Ni som behandl er med östrogen plåster , vilken styrka, antal plåster behövs för ändamålet bygga slemhinna !

  • Redan47
    NinaCamilla skrev 2014-06-22 09:29:09 följande:

    Redan: skönt att du fick tid så snabbt. Nu håller vi tummar och tår.


    Jag vill inte vänta till sept. Aug stängt.
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-22 21:25:07 följande:

    Usch, jag är så nervös till imorgon. Idag tycker jag dessutom att all molande värk som jag känt varje dag sedan i onsdags är borta. Jag hoppas hoppas hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra imorgon! Nu behöver jag era tummar och tår igen. Please! Hjärta


    Självklart! Jag tänker kärlek och ljus till dig ! Kram , symptom... Betyder inget, än.
  • Redan47

    Solkatt o SL: håller tummar för hcg med hög fördubblingstakt! Förstår er nervositet . Och visst är det skönt med förståelse ich knepigt med motsatt reaktion. Vi är ju olika - i detta läge mer viktigt, tycker jag, att omge sig med positiv Energi och människor som ger energi- ömsesidig relation än försöka få andra att vilja förstå som är kritiska mm mm. Denna resa tar hårt på oss på många plan. Kram o lycka till!

    Jag fick min blödning igår, så nu start på en ny omgång ... Igen. Det ska gå!

  • Redan47
    LinneaSvea skrev 2014-06-23 09:02:46 följande:

    Hej,
    jag har en fråga angående hysteroskopi. Jag bor i Göteborg och det verkar inte som om en enda gyn utför denna undersökning. Jag ringde tom till IVF center här i Gbg och de säger att de aldrig gör detta i ivf syfte. Att det bara är en undersökning där man går in och bara tittar, stämmer detta?? och vet ni någon i Göteborgsområdet som kan tänkas göra det i detta syfte. Och vad gör man vid en hysteroskopi?? Tack snälla för svar!


    På denna länk finns en kort förklaring. Det fina med just hysto är att det passar utmärkt att göra ev behov av operation vid samma tillfälle . Ta bort polyper, ärr mm. Den info o källa du fått känns inte tillförlitlig.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!