• Zinfandel
    GrukanGrace skrev 2016-01-30 20:54:44 följande:

    Hej vänner

    På tisdag ska jag på vul och ta blodprov CD 13.

    Men förutom vanliga blodprov så ska jag ta extra som ska skickas med FEd Ex till Chicago.

    Det verkar så svårt, jag brukar inte vara korkad men jag är kanske trött. Blodet kan jag fixa, sätta namn på och paketera, men hur bokar jag FedEx? Försökte skapa konto mm på deras sida men fastnade.

    Någon erfaren som kan hjälpa mig. Har fått massor av underlag från dr d så resten bör jag lösa.

    Kram


    Länkarna ligger på Fertguiden. Jag har gjort det flera gånger och det är inte så svårt! Du behöver ett par olika dokument men behöver inte boka. Packa med bubbelplast och specialpåsar eftersom det är blod, jag har många om du vill att jag ska skicka till dig. Sen åker du bara till närmsta FedExkontor (behöver inte alls vara på flygplasten) och lämnar över det, det viktigaste är att du har rätt uppgifter på mottagare och innehåll. Du får där ett sändningsnummer så att du kan följa ditt blod under sin resa Kyss Inboxa om du behöver mer info.
  • Zinfandel

    Färdigpackat! De är nog glada att slippa se innehållet ;) Och påsarna finns på deras kontor, de heter "Clinical Pack".

    Kalvars..? Försöker tyda dina autokcorrect men den gick jag bet på ;)

  • Zinfandel
    GrukanGrace skrev 2016-02-01 19:11:14 följande:

    Tack snälla!

    Skulle stå kylvara )


    Nej, inte kylvara. Gick det bra att få iväg det idag?
  • Zinfandel

    Ang Humira så bör ni ta båda sprutorna eftersom det är vanligt att få en "flare" av den första, dvs värdena sticker i höjden för att sedan sjunka. Inte nödvändigtvis men om ni inte vill skicka blod till USA igen och testa så är det absolut värt att ta båda med två veckors mellanrum för säkerhets skull. Det vore ju galet att missa hela grejen när man väl bestämt sig och man får vanligtvis ett ännu bättre resultat av 2.

    Visst är det en helt annan sak att ta Humira än IL. Men det är också en ganska vanlig immundämpande medicin bland reumatiker, artrit, crohns osv. Man skulle kunna säga att det är kortison upphöjt i 100. Det för inte bara dåliga saker med sig, all min psoriasis försvann på ett kick (lycka!) samt ett TNF under 20 Glad Den enda dåliga biverkningen jag märkte av var rejält håravfall och ledvärk efter ganska exakt 6 månader. Jag har tagit Humira i 2 omgångar och samma sak varje gång.

    Som jag brukar säga så ska man läsa på vad det är man trycker i sig och vara väl påläst men det kan också vara enda vägen till att lyckas och då kan det vara värt det. Man får resonera sig fram helt enkelt.

    Personligen tycker jag att Neupogen är "värre" än Humira, om man nu ska drista sig att jämföra dem.

    Jag rekommenderar er att även läsa i det engelska och amerikanska forumet för erfarenheter, där är det betydligt fler som tagit allt som går att uppbringa Drömmer

  • Zinfandel
    pipperoni skrev 2016-04-06 11:43:53 följande

    Hon pratade om Essentiale Forte (tillverkare Sanofi), som skulle vara någon motsvarighet till Intralipider, fast man tar dem oralt. Någon som har hört talas om det...? Zinfandel? 

    Nån som har några huskurer för att hjälpa till att bygga upp slemhinnan så får ni gärna tipsa! 


    Tyvärr inte!
    Prova Viagra, särskilt om ditt immunförsvar reagerar på östrogen.
  • Zinfandel
    pink lily skrev 2016-04-15 00:16:18 följande:

    Någon som vet om det kan stämma att man kan få helt olika tsh-värden, beroende på om man tar tsh-provet på morgonen före man tagit kortisontabletterna eller om man tar provet någon gång från lunchthid och på em? Det skulle kunna förklara mina stora svängningar i tsh-värdena ... Mina tshvärden från morgonproverna har varit höga, 3-4. Läste att halveringstiden för Prednisolon i plasma(blod) bara är 2-4 tim, så då borde nästan kortisonet vara borta från plasman på morgonen.. Alltså ska man rätta sig efter de provsvaren, och inte eeftermiddagsproverna som visat lågt tsh. T4 o T3 varit genomgående lågt. 


    Ja, det kan variera väldigt mycket, särskilt om du tar mycket kortison och såklart om du tar Levaxin.
  • Zinfandel
    Pebble skrev 2016-04-19 16:40:34 följande:

    Just fått tillbaka provsvaren på första hcg provet. På dag 5+1 (eller 5+2 beroende på när ägglossning var) så har jag hcg 9048. Har mailat Dr D men inte fått något svar än, någon som kan säga om det är en "bra" siffra? Vad har ni haft för värden?


    Ojojoj, Grattis!! KyssSolig
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!