• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan skrev 2015-01-23 07:07:14 följande:

    Annc: nån får rätta mig om jag hat fel .. Men Lovenox är inte det USA s motsvarighet till cleaxane och fragmin ? Alltså blodförtunnande ?


    Ok! Då så, inget nytt jag hittat
  • AnnC

    Puffar min fråga om någon har lite prednisolon att avvara för ett försök? Skulle behövas snarast... sen ska jag försöka få utskrivet...

  • AnnC
    Sammet skrev 2015-01-23 15:21:48 följande:

    AnnC- jag har lite Prezolone jag kunde avvara.
    Det gick inte att PM-a dig, du kan ju skicka ett meddelande till mig.


    Underbart! Men jag kan inte komma in på din sida heller... Konstigt. Nu har jag tillfälligt ändrat min inställning från bara inloggade medlemmar till alla. Går det att skicka till mig nu?
  • AnnC

    Sammet: nu kanske jag lyckades ändå genom att skriva nytt meddelande och skriva ditt nick som mottagare. Hoppas det kom fram?

  • AnnC

    Jag hittade något väldigt intressant om min ev sjukdom. Det är postat i ett forum men infon kommer från en bok som jag nu ska se om jag kan få tag på.

    community.babycenter.com/post/a36179104/infertility_and_very_early_pregnancy_loss_with_aps

    Nån som är bra på att tolka det är på engelska, jag tolkar ju det som att det är nåt annat än blodproppar som orsakar mina tidiga missfall. Stärker detta min teori om att jag borde få behandling innan? (Prednisolon eller nåt annat?) för att sänka immunförsvaret? Jag tror det men vill bara höra av nån annan hur ni tolkar det. Ska givetvis ta upp det med läkare sen.

  • AnnC

    Hej på er, igen! Skulle behöva lite input...

    Refresh: Jag har en autoimmun sjukdom samt kardiolipin och beta2glycoprotein antikroppar och har haft tidiga mf.

    Har ikväll haft min fria telefonkonsultation med dr braverman. Vi vet ju redan vad jag har för problem och han vet hur han ska behandla (han nämnde clexane och ivig) men vill ju så klart ha blodprover så han vet exakt hur han ska behandla. Har inte fått prisuppgift på det än.

    Här hemma har jag fått fragmin utskrivet som jag tar en vecka efter äl fram till mens eller fortsätter om jag blir gravid.

    Nu mitt dilemma om det kan räcka eller inte. Har ju inte haft mf med behandling än då jag nyligen fått reda på antikropparna.

    Eller ska man påbörja en resa med blodprover just in case. Man är ju otålig och så vill man helst inte riskera fler mf.

    Villrådig som vanligt.. Hur hade ni gjort? Braverman ville att vi inte skulle göra några försök tills vi hade svar på proverna (som jag inte ens vet om jag ska ta än, än iaf.) verkar ju dessutom himla bökigt? Förstod aldrig hur jag skulle fixa att få tagit proverna...

  • AnnC

    Nu har jag fått prisuppgift och blir ännu mer fundersam. 3000 dollar för att ta immun testerna... Trodde nog inte det var riktigt så mycket ändå.

    Och så tänker jag att dr D, vad jag sett på life clinics hemsida, tar 800 euro? Det är ju en jäkla skillnad. Och vad är skillnaden??

  • AnnC
    Zinfandel skrev 2015-02-19 21:12:59 följande:

    AnnC: det beror ju på vilka tester som ska tas?? Det finns ju olika "immuntester". En hel NK-panel med cytokiner i Aten brukar sluta på ca 25000 kr och det är ganska exakt vad 3000 dollar är även om Dr B brukar vara dyrast så verkar det ganska jämndyrt ;)


    Oj, så pass. Jag läste bara immune blod screening 850 euro var det visst, på life clinics hemsida och förutsatte det var samma test!

    Så hmm.., Hur gärna jag än vill göra alla tester för att vara på säkra sidan så får vi nog avvakta och se om "bara" fragminet kanske hjälper först då... Det är nog vettigast ändå.
  • AnnC

    Tjejer, jag har druckit tomatjuice varje dag denna månaden, vet inte om jag har höga tnf men jag har ju autoimmuna problem med antikroppar så tänkte det kan ju inte skada.

    Frågan är, fortsätter man dricka efter man blivit gravid, gör det någon nytta då eller är det bara under försök och implantation det gör nytta? Nån som vet?

  • AnnC
    Snart lycklig skrev 2015-03-30 21:24:57 följande:
    Skulle också vilja veta. Jag har fortsatt dricka det typ varje dag hittills i min graviditet, men HATAR det. Tycker det är äckligt! :(
    Hoppas någon annan vet då nej vore ju synd att säga det är gott, men man vänjer sig lite. Och vad gör man inte

    Jag är inte gravid än. Eller kanske. Hoppas på plus imorgon! Ser svaga streck idag äl+9, endast på redigerad bild av testet dock. Och det vågar jag inte riktigt lite på
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!