• canada

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    dreamz skrev 2016-07-14 15:34:58 följande:
    Hihi då kanske vi ses!

    Vi ska ner till Serum i början av september å sen jaga runt på alla mediciner :)
    Åh ja det kanske vi gör!!
    Köp inte upp alla ;))

    Vad spännande!! Skulle ni köra ÄD?
  • canada
    Stina B skrev 2016-07-15 16:19:46 följande:

    Hej! Har blött lite smått en hel vecka. Försökt att ta det lugnt. Idag läste jag lite å såg att det stod att det inte var ngn fara att vara lite mer som vanligt. Har dammsugit idag. Lyfte lite försiktigt på ett bordsben, rensade lite ogräs å nu började jag blöda mer.

    Fick just hcg-värde å det låg på 9000 imorse. Blodet är rätt rött och klumpigt. Behöver jag vara orolig? Jag beräknas vara i vecka 6 på måndag. ...

    Borde jag tagit det lugnare? Jag blir knäpp på det. Har bett min man dammsuga sedan vi kom hem från Grekland för 2 veckor sedan....

    :( ångrar att jag ruschade runt så mkt idag.


    Usch då :(. Håller tummarna att det inte är någon fara. Men ta de från en som är rätt "hemma" i MF branschen, jag har testat det mesta, från att jobba som vanligt och träna som vanligt till att inte gör något annat än att ligga på rygg och ta det lugnt, inget har gjort någon skillnad, vill det ut så kommer det ut. (sen kan man ju såklart aldrig veta vad som är bu o vad som är bä) men tror inte du behöver känna att du tagit ut dig!! Men för din egens sinnesro skull så kan du ju ta de lugnt från o med nu :). Kör lite med mannen din, det gör jag varje gång, nått kul skall man väl få ha ;). Lycka till <3
  • canada

    Hej. Många här inne lider ju utav immunproblem eller liknande så tänkte kolla med er om en sak. Jag är en sån som när jag blir sjuk, förkyld:influensa , vilket iofs sker en gång vart annat år ca så får jag oftast ont i kroppen, inget direkt konstigt i det, många får väl det när man är sjuk. Det jag funderar över och har börjat tänka på mer sedan Dr D frågade mig om hur min kropp mår vid en graviditet (varit gravid 5 ggr=5mf). Och då brukar jag får "allmän sjukdomskänsla och ont i knän och fingrar. Men ju mer tiden går och ju mer man försöket ju ondare får jag, nu får jag ont i kroppen redan vid ÄL. Svårt att beskriva känslan men som om varje ben i kroppen värker. Så till min fråga

    Är det någon här inne som upplevt detta ? Är det endast immunproblem kopplat till bebisverkstaden eller bör man kontakta den svenska sjukvården för utredning ?( typ mot reumatism eller liknande ) men vad sjutton säger man då ; hej jo jag tror jag har någon form av reumatisk sjukdom två veckor i månaden, de kommer ju tro man är men tokig än vad de redan gör ;).

  • canada
    Athen skrev 2016-07-28 13:50:03 följande:

    Hej alla.

    Det var längesedan jag var här. Tråkigt nog så har vi valt att gå skilda vägar barnlängtan har, tråkigt nog tagit död på våran relation. Det har varit två jobbiga år, många känslor.

    Jag har 5 st intralipid, dessa är köpta hemma i Sverige, (Gbg). Om någon är intresserad så hör gärna av dig. Kram och ge inte upp!!


    Så tråkigt att höra :((

    Är intresserad av din il, bor du nära Gbg ?

    Många kramar till dig <3
  • canada
    UndrandeSökare skrev 2016-08-02 11:26:43 följande:

    Jag är gravid !!! Efter några månaders försök med DrDs behandling har jag nu fått plus Hcg var 110 i v. 3+6 och progesteron 75 och hcg hade ökat till 400 i v. 4+2. Dr D är mycket nöjd med min utveckling. Så nu håller jag tummarna att det går vägen denna gång !


    Stort Grattis!! Håller tummar o tår för Er <3<3
  • canada
    Vallmo78 skrev 2016-08-15 09:31:31 följande:

    Hej:)

    Är det ingen som genomgått LEI,skrapning? Sitter och funderar och googlar på pubmed om det och känner mig inte helt säkert om jag vågar genomgå det eller ej. Jag är mest rädd att de ska förstöra livmodern eller nåt annat bredvid...litar tyvärr inte på sjukvården ;(

    Stort grattis Solkatten och MrsHK till plussen!!! Underbart!

    Kram


    Jag gjorde det innan mitt FET. Jag tror inte jag skulle göra om det, gjorde ont vid själva behandlingen sen fick min kropp panik och blödde två veckor i sträck. Blev inget plus vid FET heller, men det berodde troligtvis på embryot o inte på själva behandlingen, skulle jag tro iaf.

    Svårt att råda dig tyvärr :(.

    Har dock läst att många blivit hjälpta av i tex Danmark osv.
  • canada
    Vallmo78 skrev 2016-08-15 10:00:14 följande:

    Tack canada. På vilket sätt fick din kropp panik? Blödningen eller mera? De rek också det innan FET. Men vet du på vilket sätt det skulle öka lyckandefrekvensen? Lägger man embryon där man har skrapat? Var gjorde du det?


    Jag störtblödde verkligen, aldrig varit med om en sådan blödning, trots flera MF . Blödde igenom allt :(. Anledningen till att jag gjorde behandlingen var för att försöka aktivera immunförsvaret på nått sätt, gjordes i Falun, då de tror att anledningen till mina MF är just immunförsvaret. Så jag kände att kroppen inte var nöjd helt enkelt, svårt att förklara tyvärr! Men å andra sidan så kanske det hade fungerat om bara embryot varit livsdugligt.

    Vart funderar du på att göra ditt? Falun?
  • canada
    Vallmo78 skrev 2016-08-15 20:08:37 följande:

    Tack för ditt svar. Vi går i Falun och det är de som rekommenderar det. Jag fick inte mycket information om det mer att de rek det vid vår FET. Gjorde du också vid FET eller ET?


    Samma för mig, var dem som rekommenderade mig det. Gjorde endast vid FET, inte helt säker på om man kan göra det vid ET eftersom det skall göras på dag 21 i cykeln innan.

    Vad är det ert problem ligger i? Har ni svårt att bli med barn eller också problem med MF?

    Det jag har fått fram när jag har forskat i det hela så verkar det vara mest positiva resultat vid just om man har svårt att bli gravid!

    Jag är trots utgången för min del väldigt glad att jag testade, inte många ställen i Sverige som de ens föreslår någon behandling utan man måste tjata sig till dem.
  • canada
    Vallmo78 skrev 2016-08-31 10:36:15 följande:

    Ni som kan allt :) varför har man nattsvettningar /frossa?

    Vad är det som händer i kroppen? Är det infektion? Hormonbrist?

    Tack :)


    Jag är inte helt hundra men skulle tro att det har med att immunförsvaret aktiveras, för mig blir det lite som feberfrossa och sjukdomskänsla tillsammans med Nattsvettningar.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!