• Snart lycklig

    Tack Jam08! Runt 3000 Euro + kostnader f blodprover och IL. Alltså mellan 30-40000 SEK. Jag kan återkomma om det när jag får denna faktura. Sist frös vi ner spermier och betalade lite på plats, så jag har inte full koll. Men te x idag gjordes AHA och det ingår om man behöver det. Mina äggskal var inte alls dåliga, men lite tjocka. Tror dt beror mest på min ålder. Dock behövdes det inte förra gången. Jag känner dock inte ngt negativt om det, utan är bara glad, då jag tror det behövs. var faktiskt lite orolig när de inte gjorde det sist. Dr D sa då, att de gör det när det behövs och gör det inte när det inte behövs! De frågar inte, utan gör det bara i så fall.

  • Snart lycklig

    Ninninn, nej dt känner jag inte till. Dock har ngn gång fått lite värk i armen/handen en kort stund, beroende på var droppet satts. Inte varje gång dock.

  • Snart lycklig

    Holly, dt skulle ha känts bättre om jag fått stöd. Hon brukade alltid säga, usch, vad jobbigt, usch, jag orkar inte tänka på det el dyl o sedan inget mera, när jag berättade att det inte gått vägen. Sedan övergick hon snabbt till att prata om sina barn. Hon tyckte mina försök var jobbiga f henne. Visst berörs omgivningen, men jag undrar om hon överhuvudtaget förstod hur jobbigt det var f mig. jag kunde ju inte ta bort mig själv ur hennes värld, men jag kunde bryta kontakten för en kortare el längre stund.

  • Snart lycklig

    Tack Singhatjejen! Jag gjorde korta istället f långa protokollet, men dt är nog inte det. Lite lägre dos Menopur. Ingen IL innan jag reste till Athen, pga av mina stabila värden enl FBC. IL tre ggr hittills i Athen, ett sista sprutdagen m Menopur (fre), ett ägguttagsdagen (mån) o ett idag ET-dagen (tors). Han tycker nu att vi tagit ett extra o att mina värden är superstabila. Dt som stör mig är han sa efter förra misslyckandet att jag definitivt behöver IL på embryonas dag 5 (lör), men dt tycker han inte nu. Han säger att dt inte behövs förrän nästa FBC tagits (nästa ons). Han säger samtidigt att dt inte skadar när jag frågar. Hsn ringde tidigare o vi började prata om dt o dt lät precis som om vi ändå kanske jan göra dt, men just då ringde ngn o dt samtalet måste han ta. Helt ok, men han lovade ringa tillbaka, men dt har han inte gjort. Eftersom lägre dos och just IL på dag 5 var dt som han nämnde som annorlunda mot sist, kan jag inte riktigt släppa dt. Skulle kännas mkt bättre om jag fick det. Vi får se!

  • Snart lycklig

    Holly, förstod väninnan som du höll avstånd till, eller blev hon sur och oförstående? Så jobbigt det måste vara med MA. Det är ju fler i denna tråden och det är så ledsamt.

  • Snart lycklig

    Jag har glömt att berätta att Dr D tror det goda resultatet (hittills) berott på att kroppen varit lugn och jag inte varit så stressad. Jag vet inte om han har rätt, men dt har nog känts hyfsat ok (lätt att säga efteråt). Jag har gått på akupunktur kontinuerligt i tre års tid. Denna gång bytte jag till en som också gör Tuina-massage, riktigt hård massage som tar bort blockeringar. När du inte får blåmärken längre är det muskelfästet friskt. Dr D undrade vad jag gjort på armen=blåmärke. Massagen gör också så att man blir gladare säger utövaren. Jag har blivit mkt bättre i ryggen och kroppen har känts bättre. Förutom massagen har han gjort akupunktur, som känns rejält. På mig tog han ibland de längsta nålarna, 5 cm tror jag, känns när han sticker in dem, men ännu mera när han vrider om dem, det strålar i underlivet och äggstockarna o allt däromkring. Inte helt sköna stunder, men jag har flitigt besökt honom ändå. Dyr också! Han påstår att hans behandling ger fler ägg och med bättre kvalitet. Jag var lite rädd att det var behandlingarna som gjort att folliklarna växte för fort. Hans sköterska sa ngt om andra hade sagt att de växte fort. Fick lite panik över det, men nu kanske det visar sig att behandlingarna kanske förbättrat oddsen. Vem vet?!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!