• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Che och Cathy, ja tänk att jag är så nära. Ni har ju följt min resa, och den har ju inte varit helt lätt. Tack för lycka till.

    Skönt att höra era ord om kejsarsnitt.

    Che, jag tycker så synd om dig som behövt genomlida dina besvär efter förlossningen. Inte klokt att du inte efter dina önskningar fick kejsarsnitt. Hoppas verkligen att du nu får en operation som får bort allt elände, så du "bara" kan leva.

    Hoppas era små mår bra! Kram.

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2015-06-23 08:46:30 följande:

    Snart lycklig: va snabbt tiden går! Tycker inte det var längesen som vi ruvade tillsammans. Håller med de andra ... Förlossningen är bara ett kort ögonblick ! När bebisen är ute så kommer det spela mindre roll. Nu kommer allt ske under väldigt kontrollerade former. Ingen stress över överbokat BB?

    Har du slutat med alla mediciner nu ? Pred, il?

    Så spännande att det är så nära nu ! Du mååååste titta in i tråden senare o berätta hur allt gått ... Lycka till !


    Tack!

    Ja, tiden har verkligen gått snabbt, särskilt på slutet. Ja, ni har alla rätt. Ju mer jag tänker på det, så är nog kejsarsnitt det bästa.

    Har egentligen inte behövt IL på ett tag. Dr D har ändå satt in tre (tror jag) säkerhetsdropp. De tog jag visserligen ocksåflr ett tag sedan, så lugnt på den fronten. För länge sedan slutade jag med Progesteron, Östrogen samt Neupogen. För ett par veckor sedan slutade jag med Aspirin/(Trombyl), som tar ett tag innan den går ur kroppen. Jag har trappat ned Prednisolon till 12,5mg, men fick på order av dr D nu öka dosen till 20mg pga av min havandeskapsförgiftning. Klexan 6000 slutar jag med några dagar innan födsel, om det nu blir planerat och inte akut.

    Lycka till när det blir dags för embryodonation!
  • Snart lycklig

    Jag tar Klexan/(Fragmin) kl 07:00 på morgonen. Samtidigt tar jag Prednisolon (nu vid mindre dos, endast på morgonen, tog tidigare även en dos kl 13:00). Tog Aspirin/(Trombyl) kl 13:00 (slutade för ngn vecka sedan). När jag tog Neupogeninjektioner tog jag dem kl. 20:00 på kvällen.

  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2015-06-24 14:30:42 följande:

    Snart lycklig; varför slutade du med trombyl...? Du vet säkert att den kan förhindra havandeskapsförgiftning och om man ändå får det just nämda så är det bättre att ta trombyl att inte ta. Det finns studier om det där....har nåt kompendie om det men det här har hört/lärt mig på jobbet av en kollega som kan detta


    Tack för omtanken, men det beror på att jag ska föda om max 4 veckor och 1 dag. Det tar tid för Trombyl att hå ur kroppen. Order från Dr D, trots att han mkt noga följer min havandeskapsförgiftning. Han höjde däremot dosen Prednisolon. Jag fortsätter at ta mina blodförtunnande sprutor tillåta 4 dgr innan planerat snitt. Om det blir akut tidigare, slutar jag med sprutorna, så snart jag anar att ngt är på gång.
  • Snart lycklig
    RobSab skrev 2015-06-23 20:54:45 följande:

    Alltså åh! Snart lycklig fatta att du snart har bebisen i din famn, vad fort det har gått! =)

    Det ska bli så himla spännande att höra hur det kommer gå för dig sen. Många kramar!


    Ja, visst har de gått fort. De var inte länge sedan som vi tillsammans satt i soffan hos Dr D. Det såg inte ljust ut för mig då. Tänk, det kan snabbt vända. Ge inte upp! Snart är det er tur. Var inte rädd för ÄD om det blir aktuellt. Stor kram.
  • Snart lycklig

    Jag har en kylväska som håller i 24h, från Romalore. Bra även för diabetespatienter. Det finns för kortare och längre kyltid också. Jag har haft sååå nytta av den. Väl värd sina pengar.

    www.romalore.com/artiklar/frio-kylfodral/kylbags-2-8-c/

    Tänk på att köpa två extra kylklampar att byta med.

    Spelar ju ingen roll var du gör sköljningarna. Har du bra hjälp i Sverige, så funkar ju det. Annars ganska lämpligt att göra sköljning nr 2 hos Dimitri.

    I Sverige hjälper Marie till med sköljningar och hon är även flexibel under helger.

    Lycka till nu!

  • Snart lycklig
    Ananda Balaganapati skrev 2015-06-24 22:31:30 följande:

    SL: vilken kämpe du är. Ända in i kaklet. Snart har du din bebis i famnen. Tänker på din resa när det motigt, att det går till slut. All värme och kraft till dig de sista veckorna. Kram


    Tack rara du! Skam den som ger sig. Kämpa på, klart det ska funka till slut. Hoppet får inte överge en. Kram.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!