• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack snälla föra era lugnande svar. Precis som ni säger orkar inte lillen alltid suga. Ofta sover han med vårtan i munnen. :) Jag märker att det är när han suger som det verkar få igång allt bäst. Som sagt, pumpen i all ära, men pojken är bäst. När han kommer suga ordentligt varje gång, tror jag att det kommer igång på riktigt. Hoppas i alla fall. Nu har han slagit rekord, sugit av och till, vaken som sovande, i ca 35 minuter. Aldrig hänt tidigare. Min minimala mängd vid pumpningen var tidigare idag dubbelt så stor som den som tidigare (igår) var störst. Sakta, men säkert, hoppas jag. Tack för stödet!

  • Snart lycklig
    mom2012 skrev 2015-07-18 12:10:21 följande:

    Kan man köpa Intralipider I Grekland på vanliga apotek, ni som vet?


    Ja, det går. Tror man måste beställa, så får man dem dagen efter. Jag har alltid köpt av Dimitri. Enklast är att köpa dem här hemma på EU-recept.
  • Snart lycklig
    xxx4 skrev 2015-07-18 12:34:25 följande:

    Vad bra sakta men säkert blir han större o starkare vilket leder till en effektivare amning jag lovar. Har du orken o viljan kommer det att lyckas med amningen.


    Tack, jag hoppas det också. Orken börjar tryta, men viljan finns kvar.
  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2015-07-18 21:44:38 följande:

    Snart Lycklig, Stort, stort grattis till din son! Äntligen! Många kramar!


    Tack snälla rara! Hur mår du? Kram.
  • Snart lycklig
    mumin99 skrev 2015-08-23 16:30:49 följande:

    Min erfarenhet;I Stockholm ger inte apoteken läkemedel på recept som är på "uppkopierade inscannade pdf". Det måste vara original receptblankett av utländska kliniken.


    Har inte haft några som helst problem och bor i Sthlm. :)
  • Snart lycklig

    Ja, jag gjorde också hysteroskopi hos Dr D. Han gör mildare inplantationssnitt, då han inte tror på de djupare snitten som Serum gör. Kan orsaka ärrbildningar som inte gynnar, enlig honom. Här får man välja vad man känner för och tror på. Lycka till alla.

    Tänk, sitter med en drygt 8 veckors son i min famn. :) Aldrig varit tröttare dock. Haha.....

  • Snart lycklig

    Lite stressad, håller på att flytta..... Men Pink Lilly, lugn. Jag hade samma morgon gjort ett äggklocka hos Dr D på annat sjukhus, så jag åkte sedan bil med honom till det andra sjukhuset, nära. Det är ett mkt fint sjukhus. De gjorde EKG på mig innan. Frågade lite etc. Det är en svag sövning. Det tog lite längre tid f mig och då måste Dr D och teamet ge mig en sövningsdos till. Jag märkte inget. Det var rent och sterilt. Modernt. Jag fick en cd-skiva med mig hem, då allt spelas in. Har dock inte tittat på den. Litade bara på att Dr D gjort det han skulle. Hade han inte varit noggrann hade han aldrig sövt mig lite till, men han ville göra helt klart. Glöm inte att ta med passet, de vill se det i receptionen. D hjälpte mig hela tiden. Dock var äggplock och två sövningsdoser och sedan direkt till flygplatsen f hemfärd inte helt lyckat. Blev rätt mör. Lämpligt art sova kvar en natt i Aten och vila efteråt. Lycka till! Kram.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!